Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Таблиця лідерів

  1. shumikjr

    shumikjr

    Пользователи


    • Бали

      8

    • Публікації

      17


  2. ENDORFIN

    ENDORFIN

    Модеры


    • Бали

      5

    • Публікації

      6 600


  3. Ille

    Ille

    Пользователи


    • Бали

      4

    • Публікації

      2 173


  4. Ivan Kobjuk

    Ivan Kobjuk

    Пользователи


    • Бали

      3

    • Публікації

      482


Популярні публікації

З'являються публікації з найбільшою репутацією на 20.12.21 у всіх областях

  1. Відео про моє життя і катання в 2021 році
    1 бал
  2. Тут треба уточнити один момент,ы для товариша зверху,та й для всіх інших: кадри з літака напряму стосуються тріалу - відео називається Мій 2021. Основна частина року була зайнята контрактом в Туреччині (я там працював саме тріалістом), і сценарно між кадрами весна-говно-униніє і літо-пальми-шорти треба було зробити вставку "чого так все різко змінилось"
    1 бал
  3. Всем хай)) слепил немножко ватного видео, для поддержания конкурса,на победу не расчитываю ибо есть и красивее, и лучше))) но продолжаем заниматься пока вирус бушует- колёса крутятся)), снято на территории жаркой страны Израиль где сейчас и нахожусь, урбана не так уж и много но вот камней разных на побережье очень много,идея очень прикольная - собрать видосы с парней! Спасибо за идею Илья!
    1 бал
  4. А ну швидко надвір, тренуватися :) Байк подобається. Крутииий
    1 бал
  5. Вітаю Вас мої друзі! Сьогодні 1 грудня, перший день зими, а отже і завершилася подача заявок на Відео конкурс "Movie Сhallenge 2021" Я не буду казати про активність спортсменів, але можу сказати лише одне - очікував набагато більше заявок. Наприклад від Евгений Шевченко, який робить дуже гарний контент про змагання, гадав що він один із перших буде на конкурсі (навіть сьогодні дивився його особисте відео, але там ні духу). Vitaliy Sus теж очікував, від нього відео з шикарним монтажем та якістю, але що маємо те маємо. Конкурс тривав 7 місяців, переносили його 2 рази, і гадаю всі хто хотів/міг/чи мав бажання - зробили це у цей непростий карантинний час. З гордістю перечислю тих "козаків", які зробили це: Александр Бойченко - Україна/Запоріжжя Vlad Chernysh - Україна/Харків Dmitriy Talan - Україна/Енергодар (зйомки були в Туреччині) Goriachkivskyi Sergey - Україна/Чорноморськ Андрій Кравчук - Україна/Вінниця Oleksandr Lusta - Україна/Нова Каховка Максим Пиргач - Україна/Запоріжжя (зйомки були в Італії) Oleksandr Starzhynsky - Україна/Рівне Waldi Pavlovsky, Pavlo Tkhoryk - Канада/Ванкувер (проживають на даний час) Прокопчук Иван - Україна/Бровари Вова Гузенко - Україна/Рівне Jan Sokolovsky - Україна/Рівне (зйомки були в Англії) Вадим Шумило - Ізраїль Dima Baranenko - Ізраїль Хочу ще раз подякувати кожному! Стосовно результатів та суддівства. Зараз почав працювати вдома, дуже багато роботи, тож необхідно трохи часу мені на це все. Гадаю впродож тижня/два, зберу команду на суддівство - та зробимо це. Поки не могу сказати коли будуть остаточні результати, але я обов'язково Вам повідомлю! Дякую, всім здоров'я!
    1 бал
  6. Катнув 3 рази на моді, зняв пару кадрів. Дякую за допомогу в зйомці @Unicycler ! Цього року важкувато було з часом, реально літо і осынь пропали) Але конкурс і перегляд відосів зарядили мотивацією знову)
    1 бал
  7. еееее, дякую за відео від тебе!
    1 бал
  8. Сподобалось, дякую Вова за відео!
    1 бал
  9. Дякую, драйвовий відос!
    1 бал
  10. Красава силён брат так держать
    1 бал
  11. Агонь ракета! П.с. а ти ото воняв що нема що монтувати
    1 бал
  12. не тріалом єдиним)
    1 бал
  13. красиво и смешненько зачетный видос
    1 бал
  14. гуд видос темп слабоват а так огонь съемка
    1 бал
  15. Привет из жаркого Израиля привез немного триал с Украины местным на потеху )))) решил вот накидать видосов что нашел Спасибо Диме Бараненко @dimabar_k.o инста
    1 бал
  16. Хорош! Много интересных спотов.
    1 бал
  17. Мороженщики четкие )))
    1 бал
  18. Товарищи а как сделать видео как у всех чтобы играло на сайте ?
    1 бал
  19. З Фелом частенько спілкуюсь, їжджу щоліта до нього в гості з Києва на мотоциклі. А щодо борешся-напорешся... ну що ж. Таке кляте життя)
    1 бал
  20. Вітаю! Зняли коротенький ролік про один із поточних ремонтів алюмінієвих рам. Цього разу варили кріплення каліпера на Because 24", начебто Color. Якщо хтось знає рік та точну модель, напишіть будь ласка. Також величезна подяка тим, хто відважиться підтримати наш творчий колектив підпискою, лайком і маленьким коментарем.
    1 бал
  21. В свои молодые года познакомился в далеков 2003 с человеком, который развивал триал и занимался, а может и до сих пор занимается восстановлением вилок (Димон Кондратенко- falcon) - из Херсона, теперь приятно видеть нового спеца по восстановлению рам, особенно актуально для тех, у кого ограниченный бюджет, так как сам начинал с этого и не ждал подарков от родитетей). Что ж, приятно видеть и знать. А, так: норм гаражик, и кожанный диван)).... сам был так тусовался в таком, кроме работы.
    1 бал
  22. На «вкус и цвет» як-то кажуть :) дякуєм за відгук!
    1 бал
  23. Катка, локації, монтаж - зайшло! А от музика - ні) Круто, що ви там вдвох зкентувалися і активно катосите як разом, так і з місцевими.
    1 бал
  24. 1 бал
  25. В твоєму стилі) мені зайшло, за музло окрема подяка) + секція фейлів іронічна.
    1 бал
  26. ниче, нормальный уровень!!!, я уже молчу про свой)).
    1 бал

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name