Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Вся активність

Ця стрічка оновлюється автоматично

  1. Вчора
  2. Ivan Kobjuk

    KREMENCHUK RIDE

    давай давай, там тебе тепло зустрінуть і організують затишну каточку по солодким камінцям !
  3. Стисло по відосу: оповіді з минулого як не треба брати піддони, як не треба катати втомленому, як старатись радіти життю в ці нелегкі часи клятої війни.
  4. serf

    KREMENCHUK RIDE

    хороший город для лабания)) чем то на нашу Каховочку похоже. надо будет как то приехать, ато с 98 года так и небыл там..
  5. Останній тиждень
  6. Хотів я значить (Іван К.) зібрати гроші на оновлення тачки, а в результаті оновив 2 колеса, а не 4 =) Щиро радий, що на оновленому байку є 3 карбонових запчастини фірми Blik (кермо, бустер, кришечка на винос) зроблені в Україні, навіть під час повномасштабного вторгнення рашки в наші края... Багато хто прийняв участь в консультаціях, доставці, наданням знижки і ініціативі при збиранні, а тому дякую Артуру В., Артему С., Максиму В., Владу Ч., Олександру Л., Ігорю К., Євгену Ш., Дані П. і багатьом іншим за підтримку в реалізації цього проекту. #завдяки #всім #СОУ #силам #оборони #дякую #завдячуючи #НАШИМ #deCidyxa #new #bike #trials #Ukraine #Kyiv
  7. Ivan Kobjuk

    KREMENCHUK RIDE

    Кам'янисто-кременчуцьке дякую за публікацію !)
  8. Раніше
  9. Возвращаем влог триалиста!
  10. vtf

    Конуса RIDE

  11. Шмат з життя нашої двіжухи на вже відомому багатьом майданчику Київ-Дніпровський. Із цікаовго: - новий байк Тьоми "веселого молочника #deCidyxa" - використнаня конусів / фішек для проходження секторів - повернення тріалюги після перерви тривалістю більш ніж 10 років Сметанкового перегляду ;)
  12. vtf

    My trials. Mar. 2024

  13. vtf

    КПИ 2024

  14. vtf

    Троещина RIDE

    Ггг, є трохи ще )))) Але вони чекають свого часу
  15. Ivan Kobjuk

    Троещина RIDE

    ГІФКА ВОГОНІЩЕЕЕЕЕЕЕ))))))))))))))))))))))))
  1. Завантажити більше активності

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name