Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Ivan Kobjuk

Пользователи
  • Публікації

    476
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    34
  • Відгуки про продаж

    0%

Усі публікації користувача Ivan Kobjuk

  1. Ivan Kobjuk

    Троещина RIDE

    ГІФКА ВОГОНІЩЕЕЕЕЕЕЕ))))))))))))))))))))))))
  2. Ivan Kobjuk

    Троещина RIDE

    Дякую за внесок щодо поширення тріального медіа, як світового, а головне - НАШОГО!
  3. Якщо хто пропустив це навчальне відео саме по велотріалу/тріалу, ДУЖЕ рекомендую до перегляду, корисно, як для новачків, так і вже для динозаврів, таких як як (катаю майже 20 рочків) На перший погляд, здається якось нудно і сильно затягнуто, але коли Райан починає розказувати тонкощі вже амплітудних стрибків (тачхопи, зокрема) і специфічних елементів, то це відео розкривається в повній мірі Сам Ryan Leech то жива легенда, крутий канадець зі своїм стилем і смаком
  4. 18+, grindpicks, onlygudrons та багато іншого вмісту , за який мені соромно і радісно одночасно !)
  5. Було волого, мокро, вітряно. але це все було лише на поверхні. Всередині було палання, натхнення і душевність Відео, можна розбити на три частини: I) вступ під легендарних Linkin Park II) безпосередньо відкриття тріального сезону III) підживлення їжею, і на десерт кава під фото з нашого далекого тріального минулого! Всім натхненного перегляду ;)
  6. Тріальна громадо, маю до всіх вас прохання. Є такий потужний тріаліст з Донеччини з м. Мирноград, Ваня Василенко, або ж Banes - @vasilenko_i_v (в телеграмі) Зараз він не просто наш спільний знайомий, якого хтось знає , хтось ні, він морпіх, був у Кринках (хто шарить,той шарє). Отримав там поранення (ампутація нижньої кінцівки), зараз він у госпіталі, на зв‘язочку, заряджений на відновлення Деталі цього всього за його проханням я упущу. Ініціатор ідеї Юра Юнак , я підхопив. Давайте допоможемо йому і підтримаємо матеріально його в нових звершеннях Чимало випробувань у нього попереду, але пацан заряджений та вмотивований Посилання на банку (я створив) https://send.monobank.ua/jar/53j9YdtZKG (https://send.monobank.ua/jar/53j9YdtZKG) Або за номером (МоноБанк) 5375411214991031 Термін зборів - до моменту його виписки з госпіталя. Всі зібрані гроші по завершенню зборів переведу на карту Вані і звісно всім відзвітую. Заздалегідь вдячний П.С. Кожен з нас не маленька людина. Від нас залежить
  7. До вашої уваги пілотний випуск української версії гри «game of B.I.K.E» Смачного перегляду тріальні кенти ;) Євген Шевченко втратив доступ до свого каналу на ютубічі, тому вирішив почати все з чистого листа. Кидаємо дружньо підписюна і лагідно провокуємо його в коментарях під свіжим відео, щоб робив підписи/написи у відео на убер укрівській ))
  8. Ivan Kobjuk

    I remember this - Bike Trials

    Ото Джеймс знову в ударі! Дуже іронічно читати його коментар щодо повітря в системі буквально після пару каток враховуючи, що гальма нові
  9. Різностороннє відео вийшло: і катнули, і побудували, і з машиністом пергукнулися, і тачку затестували, і нарешіт затягнули автора відео в гості !)
  10. Свіжини підвезли, фінал категорії 20-ток, кубку світу, який пройшов пару днів тому в Catalonia в місті Vic
  11. Модератори не побачив публікації, створеної ще в Сб. Але там без опису, тому на Ваш розсуд яку тему залишати на теренах цього форуму )
  12. Потроху розігріваємо кістки і збираємо пенсійний велофонд для відкриття нового сезону стариганів на вельчіках )))
  13. Хтось відкрив сезон, а хтось приїхав з малечею прокачати заднє гальмо і не змін стриматись і теж катнув =) Без музики, але душевно ;)
  14. Ivan Kobjuk

    Into Dust - Pure Trials

    лагідний стильний тріальний секс в самих природних умовах наскільки це можливо
  15. передам цей комплімент щодо відосу. а брелок, це мій друг нарив в Китаї, коли був там по роботі
  16. Багато хто ностальгує за давніми Хортицяим (у далеких 2000-х), у мене є подібні відчуття, одні з найперших масштабних змагань, купа незнайомих облич, неймовірно складне каміння, відчуття цього дивного бажання знайти сили, заспокоїти дихалку і всіма правдами і неправдами завершити сектор. Я ж вважаю, що це все подібне побачив на Хортиці 2020 року, але суто в нашій компанії, без оцих "фак вор", "я внє палітікі", "нє сАААвєтую лєзть тудА". Двіж, до болі знайоме каміння, ЛЮТА СПЕКА, тонни води влитої в себе, і ця боротьба з собою, а на десерт занурення в Дніпро. А що вже казати про поїздку, тачка, друзі в салоні, краєвиди, розмови про крата)))))))))))) З нетерпінням чекаю наступної Мирної/Переможної Хортиці! Окрема подяка Євгену Шевченку за це крутезне відео і звісно організаторам заходу!
  17. Дякую за інфу! Як раз сперчався з другом щодо підйому каретки в сучасних стоках)) Він був певен, що +60 мм, це дуже олдскульно. Але зараз еволюція підйому трохи на паузі, йде в іншому еволюція.
  18. До речі так, в свій час знаходив ремкомплект для Норе і він ожив. У самого досвіду по Шімано немає.
  19. Норе крутезний вибір! У самного спереду на стоку (26-ті колеса) стоїть Норе Trial zone. задоволений. Із потужних ще хвалили Shimano Saint, у одного знаймого на стріт-тріальному такий стояв, також у друга на мод байку ззаду стоїть такий. можу спитати конкретну модель. Сюди продоублюю віповідь, яку надали в телеграм каналі. "Владислав пише: Magura mt-5, новые 9к стоят. Из минусов - ручка хлипкая(но на нее магура раньше давала гарантию 5 лет). Многие ставят ручку от шимано и не парятся. Говорят в такой коллаборации даже мощнее сэинтов от шимано. У меня сэинты со старой вертикальной ручкой, с китай-металлическими колодками на моде с моим весом 85 кг вроде хватает. "
  20. Згадуємо золоті часи епохи щорічних крутих змагань в Херсоні! Для нас Херсон - місто незламних українців!
  21. Ivan Kobjuk

    Теремки ride

    Випередили мене)))
  22. Коротко про катку - суцільні гепи в яких хочеш позах, стрибки через сміх, і на десерт - гепи.

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name