serf 79 Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Всем привет, не знаю в эту тему я публикую, если что поправьте. проблема с педалями, я не могу их открутить, и прикипели они прилично. Посадочного места под ключ на 15 я проточить не могу, нет места вообще. Между педалью и осью стоит сальник. Разобрать педаль со стороны шатуна не могу, нет места под шестигранник, соответственно снять педаль с оси я тоже не могу. главная проблема, сорванные шлицы под шестигранник. был у арабов на СТО в Германии, пробовали сорвать пневмопистолетом, результатов не дало. кто что подскажет, инструмента почти нет(болгарки точно). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Unicycler 1 006 Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Треба гріти шатун, і битою зірочкою забитою в посадочне намагатись зірвати з місця. Але основне це нагріти шатун, щоб метал розширився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
serf 79 Опубліковано: 16 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого поняв, щось буду думати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз