Saviola 2 595 Опубліковано: 30 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2011 Итак, господа. Нас мало, но мы в тельняжках. Пора подумать и о нашей символике. Пожалуй, в данной теме выкладываем свои вариации, а потом по стандартной технологии открытого голосования выберем лучший ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
wildcat 15 Опубліковано: 31 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2011 а сколько людей в клубе? :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Saviola 2 595 Опубліковано: 31 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2011 Пока один ) Тут все написано как вступить )) Думаю, после НГ активней будет ) http://velotrial.com.ua/forum/topic/12918-новая-категория-клубы/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MartynSmith 80 Опубліковано: 4 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2012 Размеры / Ограничения ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Saviola 2 595 Опубліковано: 4 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2012 Размеры / Ограничения ? Max по ширине: 100px Max по высоте: 50px Формат: gif 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Gulko 36 Опубліковано: 4 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2012 пара часиков в фш и из Мака вышло вот такое лого) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
5h1z1k 976 Опубліковано: 5 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2012 24 не читается - сделай контратсную обводку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Gulko 36 Опубліковано: 5 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2012 так пойдет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MartynSmith 80 Опубліковано: 5 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2012 Допустим, шизичек катает 24" триал, без либо каких элементов стрита и прочего, зачем ему Макк? Притом Макк явно не полукровка, он истинный властелин этого рода деятельно, альфа и омега / бла бла бла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Gulko 36 Опубліковано: 5 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2012 (змінено) Мак взят просто за основу рисунка, можно изменить цвет байка и шлем. ИМХО: для меня 24 это синоним стрит-триала, само название полукровки говорит и смешание двух стилей катания, думаю заядлые триалюги на 24 не обидяться) впрочем предложи свое виденье лого... Змінено 5 січня 2012 користувачем Gulko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MartynSmith 80 Опубліковано: 5 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2012 Если я начну - это очень затянется. Пока наблюдаю со стороны ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Кузя 397 Опубліковано: 5 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2012 (змінено) Змінено 15 січня 2012 користувачем Кузя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Saviola 2 595 Опубліковано: 8 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2012 Так что будем выбирать? Есть вариант от - Gulko - Смит - Кузя Кому что нравится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
слим 10 Опубліковано: 9 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2012 мне третий вариант больше нравиться.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MartynSmith 80 Опубліковано: 9 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2012 Вообще-то мой вариант = глум 5 минутной работы (5 минут = идея + реализация), как мы можем заметить - там вынос + руль, в таком положении, что похоже на член, ну и 24" дюйма (в холодной воде) думаю тоже ок. По этому моя 5 минутная идейка = юмор, но и юмор порою тоже уместен. Свою кандидатуру с такими работами не выдвигаю ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз