Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Tarasik

Пользователи
  • Публікації

    147
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2
  • Відгуки про продаж

    0%

Востаннє Tarasik виграв 2 червня 2013

Публікації Tarasik були найпопулярнішими!

1 підписник

Про Tarasik

  • День народження 24.10.96

Старые поля

  • Первый кик
    2012
  • Клуб
    26"
  • Байк
    tukana

Контакты

  • Сайт
    http://vk.com/k777tv
  • Jabber
    0680424006
  • Skype
    kuprich.taras

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    самбір
  • Интересы
    0680424006

Досягнення Tarasik

Прикатываюсь

Прикатываюсь (1/6)

-8

Репутація

  1. він навіть на фрівілі локрінг неміг зняти шо про ручку говорити)
  2. Ярослав гроші віддав)) всьо вияснилось тему можна закривати..
  3. напевно вийшла помилка з начинающим просто він і ярослав писали мені то саме і а ярослав пару раз казав шо він мені писав на велотріалі а мені крум начинающого за ті деталі нічхо неписав так і подумав шо то він вибачаюсь сталась помилка.. ярослав написав шо відправив гроші)))і вони прийшли)) дякую тим хто на нього якось повпливав)) залишився Шевченко(( від нього нічого нечути тільки то шо йому ця тема сподобалась)
  4. та і то правда він зібрав свій потім збирає други мої деталі він ше на свій брав екзамини то правда але блін екзамен триває небільше 2 годин точно шо проблема піти в банк відправити гроші то займе 10 хв.) неее він точно не начинающий я його особисто бачив бо недавно в нього фрівіл брав він із львова я до львова до нього по фрівіл їздив..
  5. Привіт всім Мова піде про цих людей Ярослав Пожарко - з міста Буча ід vk - yarka.vadimovich Александр Шевченко - з міста Рубіжне ід vk - id143389193 його на велотріалі забанили, ник його Валера2013 Я продавав всій сток, ці двоє в мене хотіли купити деталі Ярослав Пожарко взяв передне колесо, руль, винос і вилку... за які він мав заплатити 400 грн, ціна опустилась до 350грн. В той самий час він у Александра Шевченко(ака Валера2013) купив раму здається за яку він мав заплатити 120 грн. а Алесандр в мене взяв фрівіл і рульову які коштували 200 грн, він сказав шо заплатить 80 грн а 120 скине Ярослав, так як про нашу домовленість він знав. Прийшли мені гроші 420 грн від Ярослава, а моло бути 470, я запитав - чого так? На моє питання він відповів шо думав шо 420. Поросив шоб я відправив деталі, а він гроші ше докине ) Я поступив по доброму пішов відправив обом деталі відправив 7 травня 2012 р. горошей немаю до тепер(( Ярослав каже шо йде відправляти так і невідпраить, і так постійно. Ше каже шо в нього екзамини тiпа він немає часу, а Александр не відправляв бо йому мали прийти гроші за тормоза, і він мав відпрати потім за вилку і ше за шось - непомню, так і невідправив. А зараз він відказується відправляти бо він неможе розибрати фрівіл - тож його проблема. Я ж невинний шо в нього прадід єврей. і в нього 2 ліві руки. Просьба хто їх знає вправти їм мозги на місце і хай повернуть гроші.. по бажаню можу скинути переписки
  6. точно незнаю в мене походу тоже шось шарудить)) розібрав всьо норм .... думаю то при їзді собачки суваються в боки і труть об зірку то якшо шарудить пений час а деколи перестає)) а якшо без перестанку то тріснула якась із пружинок і вилетіла із тої ямки) гг і попала кудась або в шаріки або треться об зірку )) а може бути такий варіант шо розколовся шарік в мене таке було ) треба срочно розібрати і відремонтувати)..
  7. нене, в ЭХО где 6 собачек, там 72 и 5 градусов холостого якшо так то придивися він має тоді 6 собачок тапа то 2 штуки з 3 сторін) так як на фотці)
  8. не знаю, как на других, но у ЭХО на 6 собачек работает сразу по 3 (т.е. 2 группы) а та забув про них сказати в них тіпа тоже 108 точок і 3.3 градуса но питання чому так ? бо то то саме тільки то шо в 9 2 групи працюють а там 2) просто менж надійно але холостий хіт той самий.)))
  9. У фрівілах з 9 собачками на фото видно. я обвів там чіпає 3 собачки і 6 прото стоять але всі на різних відстанях до зацепа якшо фрівіл на 6 собачок то не по 3 собачки а по 2 чіпає тоді 72 точки зацепа)) стандартно у фрівілі є 36 зубчикув .. якшо допутим основа Tryall на 9 собачок такий як в темі то там по 3 собачки чіпає топто множим 3 на кількість зібців на зірочці допутим зірка ацс має 30 зубців то получиться 90 точок зацепа а якшо 36 то 108 точок зацепа незнаю як холостий хід знайти алеприблизно якшо фрівіл має 72 точки зацето в нього 5 % холостого то тут буде десь 4) незнаю чи я вмятно пояснив но думаю всі зрозуміють) На фотці показоно фрівіл з 9 собачками ті діляться на 3 групи топто працюють вони почергово 3 чіпіли топто 1 з кожною так званої групи) настурна 2 від зацепа приблизно 1 мм.там на фото чітко видно
  10. Tarasik

    улибнуло)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YNUsrV0Pryc
  11. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n3SpYkLEL1U
  12. Tarasik

    музика душі)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=855dmbFQ_j4
  13. його треба з усіх сторін одночасно відкручувати шоб він рівномірно відкручувався бо якшо з одної сторони бити він просто зажимається і невідкрутиться так само фрівіл..

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name