Перейти до публікації
  • Створити...

Кубок України 2024 м. Львів!

Ille
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Вітання Вам мої спортсмени та всі інші читачі.

image.thumb.jpeg.0b7ee2c7311d656e2c80f9fae91ffb77.jpeg

2024 Рік, Ми провели Кубок України з Велотріалу. Як би складно зараз не було, як би важко, і як мало змогли відвідати спортменів ці змагання - все одно всіх був радий бачити!

Погода в той день була доволі гарна, без спеки, інколи хмарно. Все пройшло тихо та "без пригод" з доволі непоганою організацією.

Щиро дякую Вані Валисенку що відвідав нас, він після реабілітації, можна сказати прям "прибіг" на фінальну частину змагань. Дуже раді були його бачити.

Live трансляція. Декілька слів. Дякую що дивилися. За якість та звук вибачте, через виключення світла поганий мобільний зв'язок. Дякую за комендарі.

Вітаю всіх переможців!

Нагадаю, що 17.08.2024 - у планах провести Чемпіонат України у м. Львів. Організатор обіцяє провести з більшим розмахом змагання, та з обов'язковим обідом як і раніше. Запрошує всіх на горовну подію. 

Слідкуйте за новинами!

image.thumb.jpeg.30aed85261eb27f3c79fc93c3ad7e438.jpeg

image.thumb.jpeg.e2a12369f655d352eaaec1e965852662.jpeg

image.thumb.jpeg.5f566a40c535fd52ab081fedf6fd8460.jpeg

image.thumb.jpeg.c5c8ddbd6dc9e204c6dd8145193f5db2.jpeg

image.png.6def5d838c341a5348136c9666976f41.png

image.thumb.jpeg.1fd622160567e434185fe3bd3fadef5f.jpeg

Якщо Ви дочитали до цього, отже ва було цікаво. І я б хотів написати особисто від себе пару думок. Нагадаю це особиста моя думка.

Прихований текст

Я розумію що зараз як і раніше, особиста безпека кожного та його сім'ї це саме головне. 

Але я не дуже зрозумів логіки, коли я проїхав пів країни на змагання, а місцеві не змогли проїхати 5-10 км до майданчику.

Коли "хтось" за 2 дні до змагань обіцяв що гарантовано приїздить, а потім в день змагань його немає і не бере слухавку, а після каже що я думав змагання не буде, бо ніхто не відгукнувся.

Весною мені прям треба було ще раз їздити у федерацію, щоб дізнаватися, чи можна провести ще якісь офіційні змагання(додатково до тих 2-х що ми зараз маємо), а по факту це я робив даремно, і люди навіть не можуть приїхати на одні.

На Live трансляції - навіщо було постійно питати скільки людей? Поглузувати хотілось? До речі питали про людей самі ті райдери які в Україні знаходились і не приїхали. От навіщо Вам це? Що воно Вам би змінило?

А ще сподобалось - зберіжи трансляцію, і по можливості кинь на Youtube, я потім подивлюсь... А не ох@@в ти?

Нагамаєшся робити все для людей, а до тебе таке ставлення.

А тепер перейдемо до питання через що всі сидять вдома - по факту як дивишся на інших людей. То вони спокійно їздять на роботу, інколи в інші міста на відпочинок/по справах. Але на змагання вони ні.

І тут палиця у двох кінцях - ти можеш вийти на вулицію за хлібом, і тебе приймуть, і можеш пів країни проїхати і все гаразд буде. У центрі Львовав та його околицях - стільки людей, що там можна одразу з десяток батальйонів зібрати, тому просто знімайте квартиру в центрі, так дорожче, але з цим Вам буде більше в безпека ніж десь у спальних районах. А ще в мене питали стосовно Вокзалу - якщо хтось був у Києві на вокзалі, я думаю помітив скільки там охорони, військових та металошукачів. Ось у Львові цього всього я вже декілька років не бачу, вийшов з вокзалу, сів у таксі і погнав собі. Стосовно блок постів - спитайте у тих хто їхав на машині.

Але ще раз наголошу - особиста безпека кожного, саме головне. Всім дякую, до зустрічі. Слава Україні!

Змінено користувачем Ille
  • Лайкнуть 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name