Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Ліцензія на 2021 рік. ШОК!


Ille
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

   Всім привіт, гадаю попередню тему всі прочитали "Головні зміни та новини у Велотріалі 2021 рік". 

   Новий календарний рік вже почався, але зима ще триває, тому почнемо з того що я дізнався і хочу донести Вам всім.

   В цій темі буде описанна лише лінцезія, головні її зміни, ціни, та інструкція як її придбати" Тема буде коротенька, тому прошу ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ЦЕ!

Snymok.jpg

   !!! Хочу наголосити - якщо по будь-якій можливості Ви не можете її придбати: немає часу, робота, дім, сім'я, у відрядженні, на контракті, тощо - можете мені сміло написати і я Вас за Вас все зроблю, в тому числі і проплату за неї, якщо  теж не можете розібратися чи немає часу.  Послуга абсолютно безкоштова !!! P.S. В минулому році було декілька випадків коли хлопці по 3-4 міс. її оформлювали, часу в них не було)))) 

   Як і казав - є деякі зміни в цьому 2021 році. Лише 3 пукнти.

   1)  У нас за Вами є зобов’язання перед Федерацією Велоспорту, і це стосується ліцензії. (Це все я описував в минулій темі). Которотко - якщо ми хочемо що далі була підтримка та розвиток спорту – то вона просто необхідна.

 

   2)  Ціна ліцензії залишилася пільговою для Велотріалу, і ось та ШОКУЮЧА новина. У 2021 році ціна будет : 250 грн! (саме цю суму сплачує спортсмен, інші 50% спалачує Федерація).

   В цей "каратиний рік", Федерація прийняла рішення зменшити ціну на ліцензії для всіх дисциплін велоспорту, нижче офф. документ:

unknown_768x1024.jpg

   Ми маємо категорію "С" Її ціна зменшилась з 870 грн до 500 грн, але так як Велотріал має пільги, і спортсмен спалачує лише 50%, тому ціна на 2021 рік скадає 250 грн!

   А тепер - згадайте хоча б один рік щоб ціна була настільки доступною. Якщо раніше , у кого я не спитав, у 99% казали що це досить дорого віддати 860 грн за неї - то 250 грн, просто вибачте.

   Це становить ~ 9$ на рік, нагадаю що у  Європі, якщо в тебе немає ліцензії, а ти хочеш прийняти учать у змаганнях, то можно придбати ліцензію на один день (будемо вважати реєстраціний внесок) - то вона коштує 10-15€.

 

   3)  А зараз буде те що не вдалося впровадити в минулих роках. Всі ми знаємо що реєстрація на змаганнях може бути платною чи безкоштовною. Це все вирішує організатор. Але для тих хто придбає ліцензію - для них буде скасованні реєстраційні внески за змагання, коли реєстрація є платною (але якщо ви придбали ліцензію, і хочете оплати реєстацію за змагання, бо бачите що організатор старався чи через будь які іншні причини - Вам ніхто це не заборонить)

   Якщо у цифрах, ціна ліцензії 250 грн на рік (будемо вважати що це "річна карта тріаліста"). Ціна реєстрації 100-200 грн за одні змагання, чи безкоштовно. У 2021 році планується 5 змагань. Гадаю тут не треба застосовувати важкі формули щоб зрозуміти що вигідніше. 

 

   Все дуже просто – хочете розвиток і круті змагання – підтримуйте спорт, думайте про те що ви купуєте «річну карту тріаліста на рік» за 9$.

   Хочете щоб все було як пару років тому – сидіть далі вдома і «голосуйте що тріал помер»

 

   Інструкція як придбати ліценізію: (якщо хтось не зрозуміє, пишить, завжди допоможу)

Перш за все треба зробити оплату через банк, у моє випадку був обраний ПриватБанк, але це може бути будь який банк.

Заходимо на Приват на свою сторінку:

1.

1.jpg

2.Реквізити :

Спойлер

novi_rekvizyty_18_08_723x1024_1.jpg

Одержувач: ГО ФВСУ

Код отримувача: 16485577

Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA023052990000026003036203570

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Призначення платежу: Оплата Ліцензії категорії С. Платник: Галілейський Ілля (тут пишите своє Ім'я та Прізвище). Пільгова ціна для Велотріалу (-50% від повної ціни)

2.jpg

3. Переходимо у кошик і робимо підтвердження оплати.

4. Заходимо на сайт Федерації Велоспорту України: https://velosport.org.ua/liczenziya-ta-strahuvannya

3.png

5. Стостовно категорії, ви можете побачити що тут написано що ліцензія для Еліти, так як у Європі та у Світі - Еліта починається з 18+. У нас ти можеш бути у 40 років аматором. А за бугром все по віку. Так як ліцензія діє не лише в Україні та по всьому Світові, тому якщо тобі вже 18+ обираємо цю категорію. Якщо молодше - там є категорія Юніори і на неї ціна буде ще менша.

   І я наголошую - ніхто Вас не буде змушувати йти в Еліту якщо ви купили ліцензію Еліти. Це більше формальніть. Так як в Україні категорії залежать від рівня райдера, а у Європі від віку.  

Як приклад, першу свою ліцензію я брав Еліти коли я виступав у категорії Аматори, зараз я виступаю у категорії Експерти та теж беру категорію Еліти, так як мені давно за 18+.

4.png

6. Тут все просто, робимо фото (наприклад на телефон) і відправляємо.

5.png

   Якщо у Вас паспорт нового зразка як у мене (пластикова картка) - просто робите фото з обох сторнін, та фото А4 листа що Вам дали як місце проживання.

Також сюди добавляєто квитанції о оплаті яку зробили ми на початку (фото, скрін, чи файл). Стосовно копії квитанції про страховку - напевно якийсь "баг", так як напочатку ми обрали що "без страховки".

   Нагадую що ціна ліцензії коштує 250 грн, і вона буде готова на протязі тижня і прийде скоріш за все на e-mail (так було у минуло році). Скачали собі на телефон і вона завжди при собі.

Але якщо ви хочете пластикову картку, то необхідно буде заплатити +100 грн до суми що вище, і за 350 грн ви оримуєте ліцензію у вигляді пластикової картики, але її виготовлення займе до 4 тижнів.

 

Дякую за увагу, гадаю ви зробите плавильне рішення. Якщо виникли якісь питання - прошу.

 

P.S. Через пару тижнів буде оголошено  про Відео конкурс та його правила, та зовсім згодом календар на 2021 рік.

86708UCI_2021.png

 

Змінено користувачем Ille
  • Лайкнуть 2
  • +1 3
  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Крута новина, спасибі Іллі за пророблену роботу

На жаль цього року напевно пропущц всі змагання, але все одно обовязково зроблю ліцензію)

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я то певно і їздити не зможу, але просто пластикову картку зроблю)

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 30.01.2021 в 18:03, Unicycler сказал:

Я то певно і їздити не зможу, але просто пластикову картку зроблю)

я тобі дам "не зможу"! )

p.s. зарегався!

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую всім хто замовив, та ті хто замовить, не гайте часу і зробіть це прям зараз. Ціна настільки доступна що ніколи такого не було!!!!

І ще одна новина, сьогодні ліцензія мені прийшла вже на e-mail, термін виконання був до 2 днів. Так як на вихідних я зробив оплату, а сьогодні у вівторок вона вже у мене.

Взяв категорію Еліти, та Суддя 2 категорії, так як в цьому році у 99,9% я буду суддею, так що поповню лави гарного суддівства!

86708UCI_2021.png

 

  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • Saviola закріпив темі
  • 2 тижні потому...

Николаев на связи, сегодня +1 и завтра +1, постараемся сделать еще + 

Спасибо за подробный инструктаж ! Всех обнял! 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • Bikewin відкріпив темі

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name