Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Головні зміни та новини у Велотріалі 2021 рік


Ille
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Всім новорічного здоров’ячка!

   Сьогодні ми не будемо обговорювати мене. Одразу скажу – я гадаю що саме ця стаття переверне хоч в когось ставлення до спорту, і якщо це так станеться – я буду дуже радий.

   Поговоримо ми про Велотріальний рік 2021, і ті кардинальні зміни що Нас з Вами торкнуться.

 

Розгляну такі теми:

1.    Результати сезону 2020

2.    Календар 2021

3.    Ліцензії

4.    Live трансляція

5.    Критика спортсменів

6.    Відео конкурс

7.    Чому Велотріал помер і всі так вважають це?!?!?

 

 !!!ВНИМАНИЕ!!! Те кто по каким либо причинам не понимает украинский язык – Гугл переводчик и другие программы Вам в помощь.

 

   Скажу одразу – тему для розсуду буде велика, тому можете сміло заварити собі чай/каву, та 15 хв. виділити для цього, прочитавши цей пост, а не як завжди потім напротязі року розпитувати мене.

   Будуть «наїзди» по деяким прізвищам, і я не буду соромитися їх називати, та обговорювати їх.

 

1)    Результати сезону 2020

   Тут я хочу навести декілька фактів про цей «важкий» 2020 рік. Всі ми пам’ятаємо коли всіх Нас зачинили вдома майже на 3 місяці карантину. А сезон повинен був початися весною.

   Тому було прийнято рішення перенести, але поки на невідомий термін. Коли ситуація в країні стала трохи краще, і нам дали зелене світло із зобов’язанням дотриманням всім карантинних норм, ми почали формувати новий календар.

  1. 104157589_2953683198030986_2786832736737

 

Явка на змаганнях:

Запоріжжя – 33 чол.

Нетішин – 39 чол.

Львів – 38 чол.

Харків – 36 чол.

Нагадую, що ЧУ у м. Хорол 2018 – ніби відвідало 16 чол.

 

   Як ви вже відчули, вже стало деякою традицією, що кожен рік ми намагаємося впровадити нові міста змагань, а там де це не можливо, намагаємося збудувати новий майданчик.

   У цьому році ми відродили Хортицю, за якою всі дуже скучили, хоч там і була просто пустельна спека. Та відкрили для багатьох Харків (на який я так і не потрапив) і за який мені вже багато написали,

щоб він ще раз відбувся. Також нас повинен був дуже порадувати Львів, з масштабними змаганнями на Площі Ринок, але через карантин, ми перенесли саме цей формат на наступний рік!

   UCI у 2020 спочатку скасувала Young Games та Чемпіонат Світу, залишила лише 2 етапи на осінь, але пізніше також їх відмінила. Тому – наш календар та при нашій явці на цих змаганнях, був просто феноменальний.

 

2)    Календар 2021

   Ну як за традицією, декілька новинок буде. Формування остаточного календаря буде десь на при кінці зими, головне щоб карантин не зробив свої корективи.

Поки такий:

-        м. Енергодар (Запорізька обл.)

-        м. Харків

-        м. Запоріжжя (Хортиця)

-        м. Львів

-        м. Миколаїв

   У якій буде послідовності, та в яких датах – дізнаєтесь трохи пізніше, але те що ці міста будуть, 95%.

   Як можете бачити, цей календар також буде по всім куточкам України.

  

3)    Ліцензії

На цей пункт я хочу наголосити !!!УВАГУ!!!, я впевнений багато хто одразу пролистає далі, але йому ж буде гірше.

 

Snymok.jpg

 

   Чому я все таки наполягаю щоб тріалісти брали ліцензії, я наведу лише 2 пункти і все:

1)    У нас за Вами є зобов’язання перед Федерацією Велоспорту, і це стосується ліцензії. Якщо ми хочемо що далі була підтримка та розвиток спорту – то вона просто необхідна. Гадаю ви помітили зміни останні пару років, тому допомога є, і вона досить суттєва, а не лише на паперах. Це суддівство, нагородна атрибутика, поліграфія, фінансова допомога, звук, палатки, пальне – та багато іншого.

Як я розумію, у Європі «майже» у всіх вони є, і вони не коштують там 15$ як у нас…

2)    Сама ціна ліцензії. Федерація пішла на поступки, та сплачує 50%, інші 50% платить спортсмен, тобто ~400 грн.

А зараз буде те що не вдалося впровадити в минулих роках. Всі ті хто придбає ліцензії –  для них будуть скасовані реєстраційні внески на змагання (коли реєстрація платна). Цифри для прикладу: у нас з Вами 5 змагань, нехай в середньому кожні змагання 150 грн, (бо буває і 100 грн і 200 грн). 5х150 = 750 грн за сезон. При купівлі ліцензії за 400 грн -  ви витратите набагато менше. Зараз деякі скажуть, ну а якщо я відвідаю лише декілька, я то не буду в плюсі.

   Так це правда, але ти вийдеш у 0, і ти підтримаєш спорт щоб далі проводити круті змагання з новими майданчиками і фантастичною організацією! Це стосується не лише новачків, а всю Еліту та Експертів, які вже не один рік у цьому спорті.

   Навіть якщо ви взагалі не відвідаєте жодні змагання: робота, контракт чи ще щось, це не такі великі кошти за весь календар рік щоб не підтримати спорт. Колодки на магу навіть дорожче коштують))))

   Все дуже просто – хочете розвиток і круті змагання – підтримуйте спорт, думайте про те що ви купуєте «річну карту тріаліста на рік» за 15$.

   Хочете щоб все було як пару років тому – сидіть далі вдома і «голосуйте що тріал помер»

 

P.S.  Кому важко з реєстрацією, або у кого немає часу – просто напишіть мені, я все зроблю за Вас, мені лише ваші дані необхідні будуть і все.

 

4)    Live трансляція

   Так, це те про що ви думаєте. Ця ідея в мене в голові ще з ЧУ в Броварах 2019 році, але тоді просто фізично не міг її впровадити. У Харкові були перші спроби зробити це через Instagram LIVE, пару десятків людей зібрали на трансляції, сам її в лікарні тоді дивився, тому відчув атмосферу і був радий там бути присутнім. Після цього зробив декілька висновків.

 

69981Snymok1.jpg

 

   У майбутньому році – фінал кожних змагань буде транслюватися LIVE. Буде окрема людина, яка буде транслювати, не заважаючи спортсменам і суддям під час проходження секторів. Брати коментарі у Фіналістів, інших спортсменів та глядачів. Та трансляцію фінального нагородження, а по можливості підготовку до фіналу. Поки спробуємо на таких платформах як Instagram та Facebook, пізніше по можливості підключимо YouTube.

   Зробимо це на декількох перших змагань, побачимо яке буде охоплення глядачів і чи дійсно це буде цікаво, і далі буде видно.

   Поки можу сказати по собі, коли був у лікарні та дивився фінал у Харкові, буде дуже радий цьому…

 

5)     Критика спортсменів

   А ось тут будуть «наїзди» по деяким людям та рекомендації організаторам на майбутнє. Зараз я буду дуже прямолінійним, тому можете сміло на мене ображатися і починати погрожувати)))

   Приклад – Нетішин 2020, спортсмен проходить сектор, я суддя, йду поруч, на секторі знаходиться Бра та ще хтось, після зауваження що ви заважаєте, відповідь: – А ти суддя ? Нє, ну серйозно… (с). За пару років таке зауваження було йому зроблено вже 3-4 рази, одного разу навіть перейшло у словесну суперечку.

   Друга ситуація – Харків 2020, всі дивляться за фіналом змагань, стоять за секторами так як було огороджувальна стрічка. Тарасенко бігає біля спортсменів і знімає для інстаграму. Як би він це роби десь з боку, чи просто не заважав – то нехай. Но коли він стоїть поруч, а інколи заважає суддям, то це неприпустимо.  Після моїх зауважень, відповідь: - Я не зміг відійти. Нє, ну серйозно…(с). Потім почалися дзвінки до мене та листування, що я «ніхто», «олень», «що я нічого не знаю»  та багато іншого. Висновки робіть самі.

   Напевно найсмішніший – Бровари 2019, ранок перед змаганнями, година до реєстрації – просто купу справ треба зробити. Дзвінок, номер не відомий, підняв трубку: – Алло, привіт це Рома Косюк, в тебе сьогодні змагання, можеш мені медаль вислати? Нє, ну серйозно…(с).

 

   Таких прикладів за пару років на декілька сторінок А4. Тому кожний обговорювати не будемо.

   Мені дуже не подобається «хауз» на секторах. Коли там знаходяться всі хто тільки може бути. Коли спортсмен проходить сектор, а ще в цей час хтось тренується чи просто оглядає і заважає йому. Я вже мовчу про відео/фото операторів та ті хто транслюють у соц. мережі, та звичайних людей які підійшли по ближче подивитися.

   Тому будемо робити строго як у UCI. Гарне огородження секторів, на секторі лише: спортсмен, суддя, та медіа (фото/відео оператор, та «live» у фінальній частині – і всі ці люди повинні бути погоджені перед змаганнями).

   Медіа не повинні заважати спортсмену проходити сектори, а суддям робити їх роботу. І можливо в стороні – один учасник який буде проходити після цього спортсмена оглядати сектори. Всі іншим заборонено. У Вас є час до змагання все оглянути, та на самій реєстрації, а не приїжджати на саме відкриття.

   Якщо ви хочете покатати на елементах цих секторів – робіть це після кваліфікації, або закриття змагань, або їдьте у Warm-zone.

 

6)    Відео конкурс

   Досить про погане, поговоримо про добре.

   Колись такий конкурс проводив UpBikes на форумі у 2012 році, потім у 2014 повторили але з менших розмахом.

   Ідея виникла після багатьох слів від тріалістів, що відео від Українських радерів майже немає, урбан зник і бла бла…

   Я особисто хочу відродити цей конкурс. Гадаю нічого складного в цьому немає, щоб зняти пару тренувань за 6-7 міс та зробити відео на декілька хвилин під музику, а можна і без неї)))

 

43782post_1_0_79548200_1329322882.jpg

 

   Щоб одразу зробити вам мотивацію, переможець буде не один, і це не обов’язково Еліта (гадаю подарунок за рейтинг у любителях - у формі Рами Маестро це вже довело!).

 

   Всі умови я опишу окремим постом. Але якщо коротко:

- Відео тривалістю більше 2 хв.

- Приймати участь може будь хто (від новачка до загартованого тріалом діда)))) Головне щоб був громадянином України, і не важливо де на даний момент проживає і де буде перебувати на момент нагородження.

- Голосування буде незалежне: декілька тріалістів, організатори, забугорні райдери, відео оператор та пару звичайних людей.

- Добавляти відео, можна лише в одну категорію. Але Вам ніхто не заважає зняти окремі відео для інших категорій. Або ви можете навіть зняти 2 різних відео для однієї категорії.

 

   Якщо по категоріям відео, то поки приблизно так:

- Класичний тріал (техніка, сектори, каміння і все інше);

- Урбан (якщо ти жорстко катаєш, і гадаєш що це урбан, тоді тобі сюди))))

- Стріт тріал;

- Фанове відео;

- Кращий монтаж та зйомка;

- Той що подає надію – це не окрема категорія, а бонус, організатори виберу будь якого райдера або не одного, який на їх думку стрімко виріс чи піднявся в очах на відео. Це можу бути учасник з будь якої категорії. А можливо навіть нагородять декількох райдерів, все залежить від Вас)

 

   Якщо хтось хоче добавити категорію, пишіть, готовий до обговорень))) Переможці в кожній категорії отримують гарні призи від мене та спонсорів! Більше деталей отримаєте зовсім скоро у нових темі.

  

7)    Чому Велотріал помер і всі так вважають це?!?!

   !!!«Ну і родзинка на торті.»!!!   

   На це питання я дискутую вже декілька років. Загалом це кажуть ті хто вже спорт давно закинув, але є багато тих, хто досі цим займається та говорить такі речі.

   На моє питання: – «Чого ти так вважаєш?», відповідь в 99,9% одна: - «Скільки в тебе у місті нових людей?».

 

6644489390443_2721437424588899_444537524

 

   Вся ця стаття хто дочитав її до цього моменту – має і так багато емоцій, тому далі я таких людей буду називати як на картинці з верху: - «зрадники)))».

   Я розумію – самий пік людей був десь о 2006-2010 роках, де на вулицях різних міст було дуже багато тріалістів, це і має докази і на змаганнях:

- Херсон 2008 = 108 чол.

- Полтава 2009 = 78 чол.

- Хортиця 2009 = 120 чол.

- Хортиця 2010 = 86 чол.

 

   І багато інших змагань…(результати із Велотріального форуму)

   Кількість людей велика, але не забуваємо що тоді було ~30% з країн СНГ.

 

   Але давайте теж згадаємо – що тоді був пік не тільки у Велотріалі, згадайте скільки було бмх, скейтерів, панків, емо та різних суб. культур.

   А зараз – де вони всі? Порахуйте навіть тих БМХ, хто вміє більше ніж Бані-хоп та 180 ? Так само зі Скейтерами та іншими екстремалами. Світ розвивається, зараз у Нас всі блогери, геймери та роблять танці для Тік-Ток.

   Вже не один рік – Велотріал це більше ніж просто «покатушка» - це повноцінний спорт, і Ви можете знову кричати «зрада»  - але це є факт!

   І зараз у цьому спорті дійсно залишаються найсильніші на мою думку.

   Стосовно відповіді яку я так і не надав: - «Чи є у моєму місці нові люди?»

 

   У Броварах я почав займатися Велотріалом з 2011 року ніби. Тоді не було нікого, точніше пару людей були, але не катали. До 2015 року ми виросли до 8-9 людей. (не всі на фото).

 

photo_2020_12_20_14_03_36.jpg

 

   То на сьогодні, нас менше, але зараз це ті люди, які постійно їздять на змагання, знімають відео та активно допомагають в організації змагань.

   І коли мені задають питання: : - «Чи є у моєму місці нові люди?» - я відповідаю: - «Мені краще один надійний за пару років, чим 5 новачків які через пів року будуть деребанити свій ровер...»

   Я особисто давно розумів – що розвиток спорту не залежить від к-сть нових людей у спорті, так це важливо, але без інших факторів новачки просто так не прийдуть у наш спорт.

 

   Я задам Вам питання:

-  Як нові люди можуть прийти в спорті, якщо ти сидиш вдома і пишеш що всюди «зрада!».

-  Як той самий малий дізнається що крім нього в місці хтось ще є, і буде в когось вчитися і брати поради.

-  Як може бути розвиток без майданчика у тебе в місті – на якому тебе можуть бачити ті самі батьки зі своїми дітьми.

-  Як можу бути розвиток, без різних заходів у тебе в місті – показові шоу, змагання та інше.

 

Розвиток залежить від ТЕБЕ, саме від ТЕБЕ, не від Федерації Велоспорту, чи Президента України, не від Upbikes чи мене «каліки», а саме від твоїх дій і що ти для цього робиш!

 

   Я Вам наведу результати за 2 роки, скажемо так «правління» - сказав так, ніби мер міста звітує перед городянами які прийдуть на вибори))))

-  Суддівство на кожному секторі, так воно зараз не ідеальне як у Європі, але вже маємо досить досвідчених суддів, але інколи просто не вистачає впевненості, над цим і попрацюємо;

-  Ліцензія для спортсменів стала дуже доступною, тому що Федерація пішла на поступки, оплачуючи 50% вартості, інші 50% платить спортсмен. Нагадаю – такої привілегії немає в жодній дисципліні велоспорту;

-  Календар - кожен сезон нові міста та нові круті майданчики;

-  Рейтинг – скажіть банально, але я помітив що після 2 етапу вже починаються схеми та тактики до перемоги. На 4 категорії маємо 12 переможців!;

-  Складність і різноманіття трас;,

-  4 категорії – Еліта, Експерти, Аматори, Кадети (новачки), ми даємо змогу спробувати свої сили та отримати задоволення та мотивацію від змагань;

-  Нові правила UCI, які були перекладанні, обговоренні між тріалістами, були внесені правки стосовно перекладу, та затверджені;

-  Live трансляцію яка буде новинкою цього року;

-  Конкурси;

-  Різні організаційні дрібниці, які можливо і не помітні, але вони підтримують всю цю систему.

 

   Ну а тепер трохи статистики:

2019 рік, взяло участь у етапах 44 учасники. ЧУ 2019 відвідало 64 учасника!

2020 рік, взяло участь у етапах 52 учасники. ЧУ 2020 відвідало 38 учасника!

   А тепер подивіться на розвиток спорту у Білорусі, Росії, Молдові, та навіть Польщі, і порівняйте досягнення…

 

   Тому для всіх «зрадників» хто голосує во всю: - «Що велотріал помер, він вже не такий як у 2006-2010 де на змаганнях було 90+ чол.». Тут одразу 2 діагнози: або ви відійшли від тріалу саме в ті роки що я згадав. Або далі двору ви просто нікуди не виїжджаєте.

 

!!!«Бонус»!!!

   Хто каже я не хочу на змагання, я «катаю» у своє задоволення…

 

   Зрозумійте – що змагання це не тільки конкуренція та задротсво:

-  Спілкування, з 90% тріалістів, я бачусь лише на змаганнях.

-  Це обмін досвідом та інформацію та про будь що: запчастини, трюки, тріпи, техніка та ін.

-  Загальна катка разом, підказки один одного.

-  Нові майданчики, секції, елементи сектора, локації (чого було варто лише змагання у замку Любарта у Луцьку)

-  Мотивація від сильних райдерів Еліти, та захоплення подиху від карколомного виконання трюку, чи секції.

-  Побачити Топ райдерів з Європи, як приклад Фонтенуа у Луцьку 2018, або Поляку у Львові 2019.

-  Побачити нові міста по Україні.

 

   І лише потім як для мене, Черниша, Яна та ще ~15 чоловік – це «проходження» секторів.

   Зрозумійте – інтернет/ютуб/соц. мережі, ніколи ці всі пункти не замінить цього що я описав. Та і виділити 4-5 днів у Рік (де 365 днів) на змагання – не бачу тут нічого не можливого, це для тих хто завжди каже що немає часу.

 

   Це все було описано тому – що у цьому році було багато критики, негативу, розмов за спиною…

   І якщо хтось бажає, то кожен може зайняти мою посаду, кожен може вести рейтинг, підраховувати, організовувати календар, вести бесіду та допомогу кожному організатору прямо до завершення змагання, їздити у Федерацію та вирішувати справи (про які ви навіть не чули), працювати з суддями, навчати їх правилам та всім нюансам стосовно цих самих правил. Інколи навіть судити змагання, через форс-мажорні обставини, вислуховувати ниття та критику спортсменів, дивитися щоб всі пішли по своїх категоріях. Шукати при необхідності палатки столи/стільці, звук, фото/відео операторів – щоб ви мали круті фотки для соц. мереж. Працювати зі спонсорами, щоб на нагородженні ви не отримали «кепку» чи «хліб», а гарні призи, з нагородною атрибутикою. Оглядати сектори, а інколи радити організаторам змагання спростити чи навпаки ускладнити деякі елементи – щоб знову не чути ниття. Та багато телефонних розмов. І це все на безкоштовній ініціативі.

   І так, в мене є сім’я, дім, робота, навчання, спорт, та багато домашніх справ – як і у Всіх тут, але я не жаліюся на це все і виконую свою роботу, просто поважайте цей вклад у спорт.

   Тому я готовий до виплеску емоцій після цієї статті, критики, порад, погроз та допомоги. І я дам відповідь кожному хто напише під цим постом.

   Дякую всім за увагу хто був зі мною до кінця. Всім міцного здоров’я та веселих свят!

Snymok.jpg

  • Лайкнуть 5
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Особисто від себе Іллі дякую за  стільки роботи, це купа сил і великий вклад в сучасний Український велотріал, яким би він не був зараз.  Якщо чесно в мене дивна ситуація з тріалом, в кінці 2019 я був в найсильнішій формі за своє життя ( так відчувалось точно), і в 2020 злив все остаточно відсутністю тренувань, так як описував Ілля - робота, сім"я і т.д. у всіх є. АЛЕ я попри нереальну зайнятість я, Віталік Сус і Вова гузено старались відвідувати чемпи, круто було зганяти і в Нетішин і у Львів, хоч і не було часу потусити там  після змагань.  Між чемпами ми не катали, знову ж через роботу, але двіж того вартий.  

Осінню (знову ж через роботу) в мене було бажання  чи розуміння того що кататись я скоріш за все більше не буду, так як категорично не було часу, змінились інтереси, здоров"я і т.д..., але від тріалу так просто не втечеш, і я вирішив не продавати байк, а потім по трохи почало повертатись бажання в новому сезоні кататись, і тут - такі новини! Реально хочеться купити ліцензію і поганяти ще на чемпи, це дуже крутий двіж, всім рекомендую)))))

І про Відео - конкурс. Ну тут я  теж не можу стояти в стороні,  треба  видати щось достойне, планую взяти участь у всіх категоріях! ))))
І взагалі це чудовий спосіб to MAKE BIKETRIAL GREAT AGAIN! давайте репостити відоси одне одного і хай більше людей побачить, що таке тріал) 

 

  • +1 3
  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ухххххх! Новости прям зарядили! Лицензию в новом году точно не провтыкаю взять как в этом...:ok: 
Конкурс видео это прям действительно новинка, по крайней мере для меня так как катаю всего пару лет.
Календарь действительно порадовал разнообразностью городов и опять же новизной для меня как неопытного:biggrin:

Сезон будет огненным!!!:yahoo:

  • Лайкнуть 1
  • +1 1
  • Спасибо 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • Saviola закріпив темі
9 часов назад, Ille сказал:

 У майбутньому році – фінал кожних змагань буде транслюватися LIVE. Буде окрема людина, яка буде транслювати, не заважаючи спортсменам і суддям під час проходження секторів. Брати коментарі у Фіналістів, інших спортсменів та глядачів. Та трансляцію фінального нагородження, а по можливості підготовку до фіналу. Поки спробуємо на таких платформах як Instagram та Facebook, пізніше по можливості підключимо YouTube.

ЕЕЕЕЕеее это топ!
Хочу Выразить ОООГРОМНЕЙШУЮ благодарность Илюхе за его труд, спасибо тебе большое, мужчина! Ты просто нереальный красавчик, горжусь тем фактом что ты родился как и я, в Николаеве :)))) 
Так же каждому, кто организовывает соревнования на местах, помогает в этом и каждому участнику! Каждому кто выкладывает видео с покатух в соц. сети и вообще катает! Давайте двигаться вперёд вместе! Обнял! 

  • +1 2
  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Илья, не устану выражать благодарность, тебе и Всем кто помогает и участвует в развитии и поддержании триала, да и не только триала, всем всем всем инициативным, деятельным, созидающим. Спасибо всем!  Тема и всё описанное в ней - огонь, и подкреплено фактическими данными.

А обсуждение слабых сторон необходимо, насколько знаю, Илья всегда открыт для открытого откровенного диалога, но обсуждение должно быть адекватным и в открытой форме, с привлечением большей части сообщества, а не в виде интриг и заговоров за спиной.

Всем респект. Триальчик жил, жив и будет жить! Он уже здесь, как и все мы, и с этим ничего не поделаешь... придётся смириться )))))))  

  • Лайкнуть 1
  • +1 1
  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

О, и да, я тож за видео-конкурс ) надо бы возобновить традишн ;) на нашем форуме две подветки раздела видео висят с прошлыми конкурсами 2012 и 2014 годов  

  • Лайкнуть 1
  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Илюха, Респект и Огромное Спасибо за твои старания, упорство и труд.

Тема - огонь, в которой ты поднял очень важные вопросы и граммотно все расписал. Несмотря на все эти проблемы, которые регулярно возникают вокруг да около, можно смело сказать, что Триал - жив и будет жить. Даже несмотря на то, что большая часть уже/пока не катает, но хотя бы каждый из нас уже оставил часть своей души и за это, парни, хочеться сказать Спасибо.

Еще один год, как еще один шаг для нашего любимого Триала в своей, пока что короткой жизни. Давайте не будем мешать ему жить, а лучше дать ему возможность двигаться дальше, не нужно его хоронить, если он мертв у кого-то в душе. Пусть лучше каждый поможет, как говориться - чем сможет.

По поводу Видео конкурса - Илья, мы всеми руками и ногами ЗА! Будем рады поспособствовать в реализации твоей идеи. Наша VTF - площадка, всегда готова для любых идей и открыта круглосуточно ;)

  • Лайкнуть 2
  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую друзі за всі відгуки та побажання.:smile:

Взяв тижневу паузу щоб наш "народ" трохи почитав коли був час. Багато вже почув дуже цікавих порад, критики та трохи погроз як і гадав))))

Поки можу сказати дякую, кожному хто відгукнувся, на деякі моменти я подивився під іншим кутом!:icon_thumbsup:

На данний момент можу сказати, що будуть окремі статті по таким темам:

 

- Ліцензія (повний гайд як і де її придбати);

- Календар (остаточні дати, коли і які міста будуть точно проводити у себе змагання);

- Відео конкурс (категорії, терміни подачі відео та інше).

 

Гадаю всі ці теми почнуть з'являтися десь на початку лютого. 

Тому зараз бажаю Вам всім самого міцного здоров'я, веселих свят, і щоб 2021 рік був один із найкращих у житті!:good:

Змінено користувачем Ille
  • +1 3
  • Спасибо 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Таке відчуття, що тріал починається з нової сторінки, як і для мене так і для всіх нас. 21 рік буде дуже крутим!
Нажаль мене сильно підвело здоров'я у 19-20 році, 2 операції, довга реабілітація, але тепер, після покупки нового байку,  я хапнув порцію нітро, тренажерка і раз в тиждень тріал дає шанс відчити себе живим і повним сил! (єбаш поки молодий, час летить!)
Нажаль в мене ніразу не було такого, що б всі змагання сезону були відвідані, але цей сезон пора реалізувати на повну! :)
Дякую Ілля за твій вклад і старання, мотивуєш!
Стосовно ліцензії, я рахую це маст хев!
Відео конкурс, категорія урбан, забийте мені там місце пліз :Koshechka_08:


 

  • Лайкнуть 1
  • +1 2
  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • Saviola відкріпив темі

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name