Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Поможем нашему Илюхе Галилейскому!


Saviola
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Парни! Внимание, не остаемся равнодушными к ситуации, которая произошла в нашей триальной семье!

Илья Галилейский попал в аварию, человек, на котором сейчас держится велотриал нашей страны.

Мы все знаем Иллью как активного, ответственного, порядочного, как профи в деле организации и поддержки нашего спорта.

Пожалуйста, кто как может, поддержите парня.

Илюха, держим за тебя кулаки. Выздоравливай, пожалуйста!

https://www.facebook.com/IlliaGalileyskij/posts/3227289207337049

 

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну капец, засада. Ильюх, скорейшего выздоровления!!  На МРТ  это так коленную чашечку раздробило??    

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Илюха держись, мы с тобой. Знаю как это тяжело сидеть и ждать когда уже можно будет снять гипс а потом еще долго и нудно восстанавливать прежнюю форму.

А вот люди который прошли мимо меня просто убили, не понимаю как так можно.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

пока на лечении, пиши заяву в полицию о ДТП, мное знают, что справа обгон запрещен, даже если нет свидетелей, по камерам установят лицо. у тебя средней степени тяжести повреждения, этого достаточно начать уголовное дело. и по крайней мере заявить иск на материальный ущерб в рамках уголовного дела. понимаю, что нужно лечится, но и этот момент не упускай, пока не прошло еще много времени.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Парни, от души спасибо что помогаете, не только финансово, но и звонками, смс и прочим. 

Сейчас могу сказать что стало немного лучше, вот и пишу тут. По поводу машины - написал во втором посте про неё, так что если кому интересно - почитайте.

Всё будет хорошо, держусь как не когда, то что произошло - никуда уже не денется и надо просто это пережить. Всем здоровья! 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Жесть, Боже

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 рік потому...
Все у Світі повторюється за його сценарієм і це також повино було статися. І це не дежавю і не фейк (як деякі подумали у минулий раз). Репост від кожного буде досить вагомим внеском;))))
 
Одразу відповім на запитання:
Приватбанк: 5167 9855 6141 7882
Райфайзен банк: 5375 9800 6014 5256
Обидві карти на мене - Галілейський І. О.
 
«Для международных платежей»:
(Не важно с какой вы страны, любая валюта будет при финансовой «помощи» конвертироваться)
Я НЕ наголошував на цій темі протягом року, а коли питали як справи: то відповідь звичайно була: «Могло бути і краще, але дякую».
 
До суті, вчора відбулася повторна операція на моєму коліні, яка тривала 2 год. 10 хв. Та також була відносно важкою, але лікарі як і в перший раз все зробили на відмінно!
Це була друга, та сподіваюсь, остання операція на коліні.
За рік я майже назбирав фінанси на операцію, але ключове «майже», також мене чекає післяопераційний період та відновлення і це все вартує ще однієї операції, про реабілітацію не кажемо, до неї ще досить далеко. Тому мені ці пожертви, трохи пришвидшать мій довгий і не легкий шлях…
Але я ВІРЮ у моїх друзів/знайомих/родичів/побратимів, один раз Ви всі домогли мені стати частково на ноги, гадаю після цього разу, «згодом», зможу повернутися до фізичної активності та жити як всі 
 
Трохи пояснень.
Після першої операції: був дуже довгий післяопераційний період (лежачи у ліжку), потім починав заново вчитися ходити, згодом розпочав реабілітацію і через деякий час, часткову реабілітацію я закінчив(далі не можна було продовжувати). Через 7 місяців я міг більш менш не шкутильгаючи ходити. Будь яка фізична активність була під забороною, ну крім звичайно буденного життя. Біг був дозволений не більше 1.5 км в темпі ходьби, але за весь час я більше 1 км не зміг подолали. Велосипед - на кантрійному відірвати дупу від сидіння так і не зміг, болі були надто сильні, тому за весь час проїхався не більше 3-4 разів.
Рік був специфічний і доволі важкий. Кожен крок був дуже обережний, кожна сходинка у верх та вниз повинна бути впевнена. Бо будь яке падіння чи спідкання об щось, могло мати фатальні наслідки до кінця життя. Тому гадаю тут відпадають запитання від більшості: «Чому не катаєш?», «Я гадав в тебе все заросло…» та ін.
Стосовно коліна, за рік до болі звик, вона зазвичай була ниюча та я не звертав уваги. Були дні коли на ніч приймав знеболювальне. Повністю зігнути (до стану правого) так і не змогли з реабілітологом, обіцяли що після повторної буде можливість це зробити. Нога та м’язи пережили деякі зміни, на які я так і не зміг повпливати. Сам організм протягом року схуд. І це не справа у харчуванні, бо наприклад верх тіла заливши весь без змін, а ось ноги досить змінилися.
Права (здорова нога) схудла в об’ємі на 2 см. А ось ліва (там де була операція) схудла ну 8 см. До сьогодення я зміг відновити об’єм у правій нозі, у лівій теж були успіхи, але різниця у 6 см залишилися незмінною.
Ось і ще одна відповідь, чому навіть у саму спеку я був у штанях;)
 
Зараз перебуваю у лікарні, стан стабільний, хоч після операції досі на знеболювальних. К вихідним обіцяли відпусти додому, рідні стіни з Daria Voloshina та Пандою гадаю пришвидшать моє одужання)))
P.S. Я досі пам’ятаю всіх поіменно хто мені допомагав як морально так і матеріально. Кожен раз дякую Богові що ви у мене такі є, та бажаю самого міцного здоров’я Вам та вашим рідним!
P.S.S. Всі перенесенні зустрічі по роботі чи спорту, всі новини (відео конкурс, календар, змагання, тощо) та будь яка інша діяльність - все трохи відклалося через це.
Прошу вибачення та поставтеся з розумінням. Всім відпишу та відповім на телефоні дзвінки починаючи з вихідних як повернуся додому!
Дякую що дочитали. Всіх благ та міцного здоров’я у цей не простий час!
 
1.jpg
 
2.jpg
 
4.jpg
 
387925.jpg
 
6.jpg
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 тижні потому...

Илльюха, ты боец. Травмы это бррр «...но ты держишь рубежи, ты сражаешься отважно» ;) Желаю скорейшего восстановления, в буквальном смысле, стать уверено и полноценно на свои ноги!   

  • Спасибо 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name