Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Illia Galileyskij - Last Traning


Ille
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Нарешті пройшли свята, закінчив роботу та дійшли руки змонтувати нове відео з останіх тренувань у цьому році - вмикаємо 1080р та насолоджуємося. :smile:

 

Цитата

 

Додам ще кілька слів про себе та про відео (для тих кому цікаво прошу прочитати) :

Відео знімалось декілька днів під кінець осені. Коли вже була температура майже в 0 градусів. Тут ви могли побачити лише половину кадрів, ще було багато кадрів з Київських майданчиків та з мого міста. Але трапилась "біда" з жорстким диском і протягом 2 днів я не зміг відновити файли. Тому і відео має назву "Last Traning" -  з останніх днів тренувань на "Броварському майданчику". :icon_thumbsup:

На початку літа цього року я отримав травму коліна, після того як зламав педаль. Але виявилось що там була проблема ще зі зв'язками коліна тому моя реабілітація затягнулася до кінця літа.

Зараз такий рік що можна взимку продожувати сезон - але після знятих кадрів я закрив сезон ще до зими - зараз займаюся роботою та відновлююся до нового сезону.:wink:

Ще б хотілося додати - вже впродож років бувають різні травми як і у всіх спорстменів. Але хочу сказати - що після кожної з них мене ніби відкидає на декілька кроків назад, (якщо на нашій мові - на десятки сантиметрів).

Наприклад на початку сезону ти ніби гарно "розкатався", пішов прогрес, отримав травму - і після цього до деяких тем просто страшно навіть підійти - які раніши робив стабільно.

Я впевнений що із-за цього в мене йде дуже повільно розвиток амплітуд. Але ніби знайшов вирішення цієї проблеми - хоча і частково: підтримка друзів, спонсорів, близьких та рідних!

Цей фактор дуже мотивує і дає натхнення продовжувати займатися улюбленою справою! Тому я дуже вдячний всім хто мене надихає та підштовхуємо крокувати у вірному напрямку.:good:

 

Зараз у планах відпочити, після зими повністю перебудувати наш майданчик і розпочати підготовку до змагань! 

P.S. Через декілька днів очікуйте відео з 20" =):ok:


 

 

  • Лайкнуть 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Прогресуєш!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На стоке ты мне пока больше нравишься. Возможно это из-за того, что к моду ты только привыкаешь. Просто видно, что на стоке у тебя даже стойка более уверенная и все делаешь с полным понимаем. Но, это не означает, что нужно бросать мод. Конечно же нет. Ты все делаешь правильно. Успехов в развитии. Уверен, что в скором времени видео на моде переплюнет все стоковые. :icon_thumbsup:

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На стоке всё время, на моде пол сезона, это и так понятно. Спасибо за советы!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name