_WANTED_ 8 Опубліковано: 6 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2016 Сложил новый BB7((((( может у кого-то есть вторая часть тормоза,продайте пожалуйста,буду очень рад)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Веник 30 Опубліковано: 6 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2016 обратись в магазин где покупал 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Radion 190 Опубліковано: 7 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Завари его полностью) только хардкор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Sen9 234 Опубліковано: 8 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2016 Ого ты монстер... Видел,как крепления отрывает,но не такое. Брак,скорей всего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
саньОК 515 Опубліковано: 10 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2016 о_О докатились бб7 ломают люди я слышал, одна бабка на базаре говорила другой, так что может быть правдой, что не так давно появились на рынке вроде бы авиды, но на самом деле не авиды, а залепа. Может быть это именно тот случай? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Sen9 234 Опубліковано: 10 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2016 Опять же,поищи на ХБ,бывает там такое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
maratusss 0 Опубліковано: 28 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2016 Я уже писал про подделки с али экспресс видимо тут и ваш случай http://realbikers.sumy.ua/showthread.php?t=4991 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
corpseGrinder 194 Опубліковано: 16 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2016 Така ж фігня трапилась. При тому, тормоз відчувався дуже ватним весь час, що з самого почутку не могло не дивувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз