Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Flipp- Hurt


RSA
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Отвал башки гарантирован. Снос колпака моментально.

Это особенная, брейклесс магия.

 

  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

нет слов

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Можно всю дорогу восхищаться, сколько было, сколько ещё будет, но когда же будет у нас появится человек, который упоротый, на своей волне и создаст что-то неординарное, своё, новое )

Ну а Флипп конечно беллиссимо ) ролики делают тоже знатные, со вкусом. Начинается как классно, без звука сначала, только звук байка и крик чаек, потом плавно включается музыка, которая кстати тоже в тему. Медиа-стимул, учебный материал, хотя бы повторить подобное для опыта.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Да, я вчора теж глянув і просто немає слів! Чувак настільки креативний, що у кожному відео показує щось нове і космічне. Зараз у тріалі так мало чогось нового, одне задротство на висотах, що не є в принципі своєму поганим чимось, просто не цікаво уже. А цей хлопака для мене є ковтком свіжого повітря і наразі для мене це найкрутіший тріал-райдер!!! Замічу, що після нього йде теж дуже креативний і неординарний чувак Ali C, який валить стріт-тріал і також старається завжди чимось здивувати, ну а потім Денні Макакаскіл))), куди ж без нього. От ці чуваки дійсно показують левел!
Погоджуюсь з Фрадоною, що мені ще дуже сильно подобається, так це те, як все в купі дивиться, слухається, відчувається. Відео-монтаж крутий, музика підібрана дуже вдало, відчуття релаксу, здивування і захоплення присутнє у великій мірі - це все важливі складові для глядача, тоді відео стає дійсно живим і воно передає настрій, який хотіли передати люди, які це все робили...., це ж стосується і останнього відео Ali C. Дякую чувакам за такі відеороботи і за те, що вони роблять!
А от повторити у нас - сумніваюсь((....принаймні наразі.

Змінено користувачем Adrenalinseeker
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name