Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Свіжі вісті з чемпіонату світу в Кракові


Jan
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Влад Черниш, Влад Крат і я знаходимося зараз в Кракові, на 1 етапі чемпіонату світу

Сьогодні пройшов четвертьфінал, де ми виступали і хочу вам розказати парочку новин

пару слів скажу про нові правила і про траси

 

Хто не знає, то з цього року відбулися дуже значущі зміни в правилах UCI

- на проходження траси дається 2 хвилини а не 2 30

- в четвертьфіналі 5 трас а не 6 

- учасники четвертьфіналу стартують в групах по 10 чоловік - на проходження всіх трас дається ОДНА година, тому треба проходити майже не відпочиваючи. І тепер до півфіналу проходять по 3 чоловіки з кожної групи (груп чотири)

 

далі про траси, вчора ми їх оглянули і вони нам здалися досить складними і довгими, особливо враховуючи нові правила...3 траси з деревяних колод, одна довга і складна з каміння, і одна трошки хитра але в загальному не складна з бетону

 

нас всіх розкинуло по різних групах - Крат стартував у групі Б, я в наступній, і в останній групі Черниш

 

Першим як я сказав стартував Влад Крат. Для нього це був дебют на чемпіонаті світу. Почав він просто відмінно - грамотно в 1 штраф пройшов бетонну трасу. На наступних нажаль він отримав 5 ки, але всюди дуже далеко проходив, і ще багато де просто по недосвідченості пересікав не ті ворота чи виїзжав за стрічку. На другому колі він теж пройшов бетон в 1 штраф. В загальному він виглядав дуже круто і технічно на фоні інших. Не мандражував, сил йому вистачало. Тепер головне частіше їздити на світові етапи і здобувати досвід.

post-163-0-10968100-1433011473_thumb.jpg post-163-0-35925900-1433011511_thumb.jpg

 

Далі була моя десятка, і сталося те чого я найбільше боявся. Ще на останні 15 хвилин проходження трас групою Крата найшли сильні хмари і почав капати дощ, а на мій старт почався справжній ливень, деревяні перешкоди були просто неможливими для проходження (неможливими для мене)

на деревяних трасах я послизався майже одразу на старті, для мене пройти їх до кінця не в пятірку було зовсім не можливим...єдине що я пройшов - сектор з бетону в 2 штрафи. Хоча учасник який зайняв 3 місце в моїй групі, той що іще потрапив в півфінал теж пройшов тільки її - в 0 і в 2 штрафи. В загальному я найбільше розчарований тим що погода не дала мені спробувати поборотися на трасах і пройти цікаві моменти

post-163-0-35955300-1433011527_thumb.jpg post-163-0-73214800-1433011546_thumb.jpg

 

А тепер підхожу до найцікавішої новини.

На момент старту Влада дощ вже скінчився і вийшло сонце, бетон і каміння висохло швидко, дерево по трохи висихало.

Влад почав з каміння, дійшов з 0 штрафів до середини, але час уже закінчувався, бетон він пройшов з 1 штрафом, і 2 деревяні з 1 і 2 штрафами, а на останній послизнувя на непідсохшій слизькій колоді. 1 коло і Влад на 2 місці в групі! 2 коло Влад пройшов аналогічно першому по штрафах і пройдених трасах. Особливо я хочу відмітити останню трасу....по результатах ми бачили що якщо він її гарно пройде, то скоріше всього потрапляє у півфінал. Він почав дуже впевнено, всі складні місця пройшов в 0, і на останній тяжкій перешкоді просто неймовірно ризиково втримався і зробив останній геп. В результаті Влад Черниш 3 в групі і він потрапив у півфінал!!!!!!

Те про що ми всі так довго мріяли він зробив - потрапив у півфінал. Влад став першим з країн СНГ хто це зробив)

Україна вийшла на новий рівень досягнень!

post-163-0-25517600-1433011600_thumb.jpg post-163-0-60502800-1433011613_thumb.jpg

 

Дуже щасливий за нього, і всі вболіваємо завтра за нього в півфіналі.

post-163-0-03359900-1433011623_thumb.jpg

 

А, і іще одна сумна новина зі змагань, в півфіналі жінок одна дівчинка з Франції дуже сильно впала. Точно не знаємо що з нею, пошкодила голову або шию, але всі збіглися, Влад казав що Жакомо плакав, виглядало все що травма серйозна, лікарі забрали її до клініки

Будемо надіятися що все ж травма в неї не серйозна і вона швидко одужає

Змінено користувачем Jan
  • +1 14
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

сердце забилось сильно когда все это прочитал!!!! ОЧЕНЬ КРУТО!

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

уурррааа оченьь рад за Влада!!
вы ребятаа молодцы!спасибо за развитие триала)
 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ребята вы молодцы!!
спасибо что делитесь инфой и развиваете триал в нашей стране и своими силами представляете Украину в мире!
Просто пример подаёте!

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

УраУра, свершилось наконец!)

Многого от завтра не жду, но очень хочется финишировать в 20ке.

 

Ян все классно расписал, я потом от себя отчёт о поездке тоже в эту тему закину. И действительно, очень обидно за этот ливень в группе Яна, бывает же такое. При чем я думал, он и мою группу накроет, но повезло и достались только болотца местами на секторах

  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"Влад Черниш, Влад Крат і я знаходимося зараз в Кракові"

 

А про меня забыл написать?))) я что зря вожу вам запасные колёса... зря с комфортом доставляю нынешнего украинского полуфиналиста? :) эх... как всегда ключевые фигуры остаются без внимания :))))

  • +1 9
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Браво Всем, хлопцы!! Отэто дело, oце порадовали так порадовали! Мечты сбываются ;)

Влад, никаких "не жду" ) действуй по классике — ну там, стремись к невозможному и получишь максимум трам-пам-пам), рви на полную, газуй пока молодой, стремление только к наивысшему результату искренне и с душой ) но обдуманно и аккуратно))

*Парни, пофоткайте все трассы хорошенько. Да и вообще побольше  медиа-материальчика соберите, по возможности конечно. Спасибо.

 

 Тысячу раз удачи и успеха на сегодня! Триальная Украина, вболіваємо разом! ;)  

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

молодцы ребята!!! наша гордость! 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Сообщают что Марион в критическом состоянии. Как же так? Что там произошло и что за трасса такая была? Это как раз к разговору о судьбинушке, защищайся не защищайся, а если судьбой уготовано то и шлем не спасёт ( Не, не, шлем нужен обязательно, просто на примере видно что всякое может случиться. Иногда из за чрезмерного безудержного рвения, не обдумал, рванул, рискнул и всё. Блин, печально конечно. Но всё же, такой спорт, все мы тут сознательно, экстрим есть экстрим, элементы риска на каждом шагу, хоть и каждый пытается себя от случайностей обезопасить.

 

После происшествия женская категория и мужская Элита 20 отказались от участия в следующих этапах чемпионата. Элита 26 частично приняли участие.

Менеджер Сергей Фруассара прокомментировал:  «Это самые трудные соревнования в моей жизни... Уважение всем кто отказался от дальнейшего участия и одновременно уважение участникам, которые решились выйти на трассы в этих очень сложных условиях... как одно так и другое решение укрепляет наш особенный триальный дух, и объединяет всех нас...»

12 райдеров среди которых Винсент Херманс приняли решение продолжить и Винс так прокомментировал своё решение: «Тяжелая атмосфера этого этапа Чемпионата мира в Кракове из-за страшного падения Марион (госпитализирована с очень серьезными травмами). Оргкомитет дал свободу выбора для райдеров —  продолжать или нет. Из уважения и сочувствия многие спортсмены отказались от дальнейшего участия. Но я для себя принял решение идти дальше в знак борьбы Марион в триале."» 

 

По разному можно относится к принятому решению, но выскажусь от себя, продолжая жить, двигаясь вперёд человек может от души сочувствовать и сопереживать и останавливаясь тоже может, и наоборот. Дело в том как человек воспринимает лично для себя результат на этом фоне. И конечно же, последующие результаты этого чемпионата после 1/4 финала, при таких условиях омрачённых несчастным случаем с Марион и сходом участников, являются не полноценными. 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

я конечно в ШОКЕ за девушку! как так она упала,чем ударилась сильно?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тормоз пропустил в следствии чего она упала и ударилась затылком и моментально выключилась. Скорая забрала её в больницу где врачи в данный момент борятся за её жизнь. Родители и сестра приехали и находятся с ней в больнице в Кракове. Как сообщают врачи состояние Marion в данный момент стабильное и её жизни ничего не угрожает, при этом отмечают что она была искуственно введена в кому в целях безопасности.

Отмена продолжения соревнований вчера было обусловлено плохими погодными условиями (буря, дождь), и как сообщает tribalzine сегодня в 13:00 соревы продолжатся.

При этом здесь сообщается что отмена категории женщин 20" была обусловлена падением Marion.

Пожелаем ей удачи, крепкого здоровья и скорейшего выздоровления!

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вона впала на бетонному секторі, шиєю на гострий кут, чув що зломані 2 шийні хребці

Дуже й дуже печальна атмосфера була на другий день змагань

якщо не помиляюся, то ще не було такого, щоб ціла категорія змагань не відбулася
як на мене то це суперечливе рішення, бо цим їй не допоможеш ,да й навряд чи вона була б рада такому рішенню( 
в категорії 26 ситуація розділилася, Жиль, Жако, Хегедус, Ікар і ще половина півфіналістів відмовилася стартувати, але Карті, Вінсент і інші, загалом 12 чоловік вийшли на старт
Влад вийшов теж. Траси загалом були складнющі, як і має бути у півфіналі. І Влад пройшов круто дві траси, і майже продолав третю, в кінці, маючи 1 штраф трішки вийшов за ворота
В результаті у Влада Черниша 9 місце! Навіть враховуючи що половини учасників не було, це фантастичний результат
Далі був фінал 6 найкращих, тількі 2 траси були складні, відмінні від півфінальних. В результаті з 0 штрафних переміг Джек, 2 Вінс, 3 Ніколя Вале
Після змагань по трасах каталося дуже багато народу - Беніто, Абель, Хегедус, Ікар, Лонгуерас і ще багато інших сильних
Дуже мене вразив рівень амплітуд купи райдерів, яких я не знаю....наприклад на моді якийсь швед разом з беніто і абелем робив усі їхні стрибки на тому ж рівні, і ще багато таких....реально чоловік 20 стрибають по висотах на рівні 140-150 см на різні торчащі брьовна і т.д. роблячи туди і апи і морди, і перекати
Світовий рівнеь велотріалу росте дуже швидко
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Швед то Joacim Nymann напевно) Він валить. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Молодца земляк!!) Ворвался в движ мировой! Еее)) Многие годы каток и тренинга не прошли даром) Хорошо что не забросил как многие

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name