Ivan Kobjuk 241 Опубліковано: 30 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2015 (змінено) Задняя втулка Rockman 135 мм 2012-2013, за год+ эксплуатации - разбилась посадка в корпусе втулки под правый подшипник, как итог серьезный люфт подшипника в корпусе (сделал проставку);- умерли родные подшипники (заменил); - сорвалась резьба для фиксатора шлицевой звезды (закрутил на ту часть резьбы, которая осталась); - и финал: сломалась ось!крайне разочарован качеством материала, начиная от корпуса втулки, заканчивая материалом оси.понимаю, "гейлайт" все такое, НО, учтите, я крайне редко катаю урбан, процентов 60...70 покатух и тренировок - на камнях и других естественных препятствиях Змінено 30 квітня 2015 користувачем Ivan Kobjuk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Черныш Влад 942 Опубліковано: 30 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2015 Плохо, у меня на моде такая Хотя странно, Ян Соколовский уже как пару лет вроде катает, доволен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ivan Kobjuk 241 Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2015 Плохо, у меня на моде такая Хотя странно, Ян Соколовский уже как пару лет вроде катает, доволен как я понял, это еще зависит от партии и года выпуска. в моем случае, явная экономия на м-лах, несоблюдение ТУ и прочих технологичных моментов производства. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ENDORFIN 3 264 Опубліковано: 30 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2015 в мене на попередній версії зірвалась різьба(Хоча все інше на вигляд дуже якісне...не знаю навіть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Unicycler 1 006 Опубліковано: 30 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2015 Потрачено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз