Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Блог западенських ланцугів на роверах без сідушкі.


Unicycler
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Не знаю чи робив таке хтось на даному форумі,але от мені б хотілося поділитись частиною свого врємяпровождеєнія-а саме: збиранням свого тріального байку.
Наштовхнуло мене на це- відвідування сайту Drive2, там де моцні поцики складають свої доморощені трандулети. І от чого б і собі не вести мікроблог про своє корито.
Фотки додаватиму по мірі лінивості.

Ітого:

День старту блогу

Вже в наявності такі залізячки: рама,вилка,винос,гальма впірьод і взад.

Зараз йду на НП забирати своє аццкі живше заднє колесо,продане мені люб'язно, користувачем під ніком "FED".

Нещодавно состоялася сдєлка з Іллє,тим що з Броварів. Цей файний пан мені підігнав винос Ечо за скромні гроші. Сдєлка-сдєлкой,а катнули крутецько-завдяки хлопакам з Києва,які чудово підготували площадку "Desidyxa" на Bikeexpo2015. П.с. Чуваки-було круто!Дякую вам!

Раму,вилку я придбав у мегачєловєчіща Сашкє Foradona.

Поколупавшись в аналах своєї шафи роздобув натяжок "Потомучто",який мені дістався ще за часів,коли доляр був по 8 грн.За яких обставин-не пам'ятаю.
Гальма в мене будуть магурка пластикова,та вібруни шиманко.

Колодки надані тайной корпорациєй ОАО "Костя і Ко Продакшн"  (на правах реклами).


Кароч зараз заберу кулєсо,пущу скупу чоловічу слєзу,і чекатиму ніймовєрних приключєній на ровері.


Адьйо пупсікі.До нових встрєч.


........................................................................................................................................................................................................................................................


Продолженіє довго себе не змусило чекати.

Приїхало колесо.Зі справжніми тракторними болтами.Нє ну чесно-я таких БОЛТІВ ще в жизні не бачив.Як було сказано-втулка прямо з міністерства внутрішніх справ (МВС),там видно люблють трактори.

Колесо порепане,але про це чесно було повідомлено продавцем-за що йому респект і уважуха.А не як там деякі-продають як нове,а воно не в пЗДу,ні в красну армію.На тому і закінчимо про колесо.

А тепера про мєрзость.
Домовилися з Космонавтом про дєло-я йому дєньгі,він мені обод.Як дійшло діло до ПрівєтБанка-то оказується ці євгейскіє сволочі знімають комісію-з мене (ну це панятно-допропорядочний гражданін платить за услугу) 5 грн,а що саме цікаве-це те що отримувач ще платить 25 копочєк комісії-за шо-не ясно.
Вобщєм сцукі.

НП-ще та мразота.Найбільша мережа ми-вам-ви-нам,задерла ціни до нємагу. Бердянськ-Рівне,колесо 5 кг "об'йомной ваги" -59 грн.Тащі.
Я всьо розумію-соляра дорога,дружина шубу хоче,діти негодовані,але ж чорт забирай- це геть не по-людськи.

Висновок: мій байк коштуватиме 2000 грн,а зверху ще ціна комісій-доставок баксів 200.

Нєпріятно,но факт

post-2120-0-35437000-1426600543_thumb.jpeg

post-2120-0-17361800-1426606299_thumb.jpg

post-2120-0-72439800-1426606311_thumb.jpg

Змінено користувачем Unicycler
  • +1 7
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну правильно, гарна ідея, вітаю з відкриттям блогу ) А взагалі для подібної справи є Блоги ;) а то этот раздел как-то необоснованно забиыли )

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну правильно, гарна ідея, вітаю з відкриттям блогу ) А взагалі для подібної справи є Блоги ;) а то этот раздел как-то необоснованно забиыли )

Дядько Сашко,чесне пацаняче-не знав шо таке є,тому пішов шляхом простішого-написав в "базовий")

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну правильно, гарна ідея, вітаю з відкриттям блогу ) А взагалі для подібної справи є Блоги ;) а то этот раздел как-то необоснованно забиыли )

Я считаю, что забыли из-за того, что его нет на виду.))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну как же ) в меню же на главной и на главной форума он есть ) И где он должен быть ещё? Если память не изменяет, даже есть правая колонка на главной форума — оповещение о новых записях в блогах, по типу последних тем и статусов, её просто отключили т.к. никто ничего не пишет и она висела не при делах )  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну й орфографія :facepalm:  :bw128: 
Ну то таке..авторський виклад)

По темі: яка планується геометрія та параметри? Надіюсь ти не будеш робити так як ти казав, на сліках і з стрітовим виносом... Не бачу сенсу. База довга, стріт не вийде...
Таку раму треба збирати по олдскул урбану)
gallery_6890_7_4769.jpg
zoo_pitbull_test1.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну й орфографія :facepalm:  :bw128: 

Ну то таке..авторський виклад)

 

По темі: яка планується геометрія та параметри? Надіюсь ти не будеш робити так як ти казав, на сліках і з стрітовим виносом... Не бачу сенсу. База довга, стріт не вийде...

Таку раму треба збирати по олдскул урбану)

gallery_6890_7_4769.jpg

zoo_pitbull_test1.jpg

Геометрія хз яка вийде,складатиму олдскулл,бо якраз і деталі пруть потоком для цього.Підходящі стрітові деталі зараз коштують як тріальні 2014 року,просто фізично не потягну.Тільки от з системою думаю-мудрую,бо фрівіл нормальний на вагу золота,а купляти ено-то 3 тис ето слішком.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Крутата, буду слідкувати. Рама легенда!

НП доставляти не варіант взагалі шось велике. Побачиш в скільки обійдеться обід через делівері)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

День второй короч.

Розплющуєш ото глазішкі,а коло стінки стоїть він-байк мєчти.Не собраний,не полірований-але ж мєчта! Аж на чашечку кофє пробило та на посиденьки на подоконніку в дощовий день.

Ну то таке...Лірічность.

Колесо розібране, втулка чекає чистки,обід чекає поліровки,спиці у бабушки-в'яже светра.

Космонавт пообіцяв відправити передній обід-вєрім надєємся ждьом. Коли приїде,буду поліролити вже все разом,щоб батю в сарай не ганяти задарма лишній раз.

Як оказалось в мене спиць-хоч забор навколо будинку будуй-а от ніпелів толкових-навіть бомжу не віддасиш,бо мало.Ніпарядок.Будєм размишлять.

Єдине що лякає,це зварювальні роботи над одним тайним компонєнтом-над яким,то то знає тільки Фора. П.С. Сашкє-там не всьо так просто,але буду дєлать на вєка.Хрін з ним,з вєсом.

Вийшов на связь з Radionom Radionovichem,цей шляхетний мужик робить мені брацкій подгон у вигляді кріплєній магурки та королівського руля в 720 мм. Нах він мені такий довгий хз,може комплєкси,а єслі шо- отрєжу нєжно до нужного розміру.

В поісках задньої покришки, вона треба файна,бо всі знають-будь в тебе хоч москвич ржавий,але на BBS-то то він вже не ржавий,а ретлук. Толкові катки на кориті-роблять дива.То ше мені батя в молодості казав.

Пакамєсь всьо,може ще ввечері пожаліюсь,а зараз звиняйте-учьоба.

Учєніє-свєт,а нє ученіє-тьма. Цілую в щічки,ака Брєжнєв. Ваш Унікуклєр.

.....................................................................................................................................................................................................................................................................


День Третій

Кароч справи йдуть в гору. Гроші заробляються-за деталі розраховуюсь,в будущее дивлюс.

В дорозі вже: руль,звізда,задня покришка,крєплєнія магурди,передній обід.В ожиданії чуда кароч.

Доки то да сьо да тралі валі,по тихому звалив на обідній перерві на ринок і закупився ніштяками:підшипники,проставочні кольца,та спецінструмент.

Тепер детальніше про інструмєнтарій: купив два мєтчіка-щоб буть афігєнним мєханіком- себто м5 та м6. Завтра ще закуплюся м3-м4-м8-м10. На наступному тижні соблоговолю на м15,бо він сабака дарагой німагу.
 
В моїх же інтересах закупитися інструмєнтарієм типу ключа каретки-та смастєріть запрєсувальнік рульовой-ну ет як два пальца обцейвот-главне денгі.

Мої мислі не дають покоя мені:
1) Чи смагу на перше врємя обойтись шатунами під квадрат?
2) Тра знайти десь болгарської музики-бо нужон шик да блєск,а в етом настоящєму мущінє в помощь болгарка. Іщу...Жопа горить,а я іщу.

Завтра ще навєрн куплю ящик молодого слєсаря,щоб відібрати нужний інсрумєнт.Грошей йде тьма-но воно того коштує йопт.Щастя для души маєй.

Ще до подій на день сьогоднішній-познайомився з отлічним автомеханіком,який може і гідропресом допомогти,і токарів файних знає- тепера я увєрєн-мої деталі в профі руках!

Ну а поки що-все.Дякую,що читаєте,по плюсах бачу,що як мінімум 4 людям цікавий цей мегопроцес.
Сподіваюсь завершити в перших числах квітня,можливо до середини.Все залежатиме від останніх запчастин,та роботи токарів та механіків.

Дякую за вніманіє-до встрєчі!Целую-абнімаю!

 

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


День четвертий.

Завтра приїде більшість детальок,то кароч буде радості повні штані.

А тепера не про радостноє.

Мєтодом лістанія списку прєдложеній-дойшов до такої мислі- всякоє дєрьмо продайоццо.Но чьорт возьми двух алюмінтієвих палок-не найті.
Ітого 2 рішенія- потєрпєть тиждень второй,позарабатувать-і купити ото новєнькоє в коробочькє.Але сцуко шкода викидати 2 штуцера гривньов на фігню.
Плюс трещьотка-ітого байк вже буде овер мільйон гривень коштувать.
А ет я ще мєлочі типу ланцуга,пєдалєй,кожухів,гріпсов не рахував.

Рішенія нумер 2-хєряшшить  по олдскулу-фікс звізда спереді,фрівіла взад.
Ет уже кручє,можна за ті ж бабки Сейнт якийсь брать-і вже по-кошерному будєт.

Ваші мислі,плювки в мою сторону-жду всього,рішеніє сложне ппц.

Сладкіх вам.Та плодотворного катанька.

post-2120-0-22358100-1426672503_thumb.jpg

post-2120-0-41983200-1426809805_thumb.jpg

post-2120-0-64295700-1426809808_thumb.jpg

post-2120-0-04684200-1426809937_thumb.png

Змінено користувачем Unicycler
  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 

 

Тепер детальніше про інструмєнтарій: купив два мєтчіка-щоб буть афігєнним мєханіком- себто м5 та м6. Завтра ще закуплюся м3-м4-м8-м10. На наступному тижні соблоговолю на м15,бо він сабака дарагой німагу.

 

Ну, м5, м6 понятно, а куда м15? Шатуны?

 

 

 

 

1) Чи смагу на перше врємя обойтись шатунами під квадрат?

 

А что с ними так? Какая разница крутить палку что на шлицу, или на квадрате?)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Ну що ж.
Давно мене тут не було.

Напевно відійду від стилю "гоп-продакшн" бо дуже голова болить,і хитрі "словосплітєнія" придумувати важко.

Якщо вірити записам попереднім-не писав я сюди аж 9 днів.Що за цей час змінилось:

Приїхали: каретка,шатуни,покришка задня,рокрінг,колесо переднє.

Роботи які провів:

Зняв фарбу з ободів,почистив передню втулку,розібрав задню втулку для заміни підшипників,заспицював переднє колесо,продовжую мудрувати з вилкою.

Якщо сказати коротко та сухо-я цілими днями на роботі,а коли випадає вихідний,то маленькими кроками збираю байк-так і живу,з вірою у майбутнє.

Переднє колесо вже стоїть повністю готове,його тільки залишається встановити на байк,заднє чекає свого часу-віддав втулку майстру з пневмо-пресом щоб акуратно встановив мені підшипники у втулку.Коли вона потрапить мені в руки-то там вже стоятимуть новенькі джапонські підшипники.А тоді вже і заспицюю.

Про наболівше:
 

Дуже погано,що маю мало вихідних-так би склав байк за  3-4 доби,і залишились би дрібнички типу ланцюга,та регулювання гальм.Але не щастить-вчора до прикладу повернувся додому в час ночі,і все на що мене вистачило-це глянути одну серію з серіалу.
Сьогодні ж я вихідний,але понеділок-авторинок вихідний,і всі плани на зварювальні роботи провалились.

Біль нумер два-ціни.

Я кожен раз коли приходжу на ринок за якимось ширпотребом типу камери,ніпелів,або банальних латок-то мене кидає в гарячку.
Китайська камера 26"-60 грн. За такі гроші я колись Шваблю лайтову купляв борячись зі своєю душащою жабою.
Ізолєнта чорна-вона всємогуща.Але не за 15 грн моточок. Накрутка там напевно 100%.

З глобальних покупок залишилось: фрівіл,перехідники мага-віі,гріпси,ланцюг.

Коли буде куплено фрівіл-то це вже напевно буде фінішна пряма,і почнутьс цікаві ночі в гаражі,з підгонкою,встановленням,та наведенням блиску.


Якщо хтось не розуміє чому я так все розписую про цей байк-то поясню. Тріального байка в мене не було з 2010 року (особисто мого,бо був ще мод для сестри). І ця збірка-це як одкровення якесь-знову пошук найвигіднішого,компромісного,хорошого. Знову підгонка "тютєлька-в тютєльку". Знову трясучка в руках при закручуванні болтиків.

Ну що ж-от і все,на сьогодні напевно досить,бо достав "п*$*іти".
Гарного дня,катання та буття. =*

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Класна ДСП плита

колір:вудлайн крем

Виробник: Svispan plus (Україна)

або EGGER (Австрія)

товщина 18 мм

Змінено користувачем timoxa
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Класна ДСП плита

колір:вудлайн крем

Виробник: Svispan plus (Україна)

або EGGER (Австрія)

товщина 18 мм

Майже)

Хэрня китайська і зверху гівно якесь наклеяне))) :big grin_1:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

в Україні китайських плит нема
 

Змінено користувачем timoxa
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Майже весь тиждень вихідний...

Музика,гараж, кімната-гараж (мама мене вижене :biggrin: ), байк вже стоїть на своїх двох,і можу сказати-виглядає він багатообіцяюче.

А тепер всього по-троху.

Понеділок-30 березня
 

Забрав у чудового автомеханіка свою задню втулочку.Сказати, що я радий-нічого не сказати.Хлопчина зробив все як хірург-ні подряпин,ні покоцаних підшипників. Пішов купив болти нові в задню вісь. Чорні,гарні. 2 болти-25 грн. Купив камеру на базарі. Ну як сказати: наче і 2.5 камера,але за 80 грн,це жирно.

 

Прийшов додому-думав,поїду в гараж,робити вилку,але тут мені до рук потрапили спиці,і понеслося-заспицював,вирівняв,ізолента,покра (випрана в шампуні-а як же інакше),камера свіженька-колесо зібране.

А йолипали! Покра випадає з обода.Доки встановив-поматюкався.

На цьому понеділок завершився.Пішов гуляти.

Вівторок- 31 березня

Це більш такий декорний день був.

Туалетний папірчик, вд40,і багато світла. От і погнали. Позачищав весь бруд,старі наклейки,подряпинки.
Прийшов час наклеєчок, їх небагато.Всього 2. Але ж які! Лого ZOO як в кращих традиціях олдскулу.

Спочатку довго примірявся,але потім зрозумів,що діло це чисто "на око" . Наклеїв,наче ок. Рама вже геть по іншому виглядає.

Середа-Пєрвоє Апрєля

 

Справ я зробив небагато. 

Аж загнав штуцер-йолку в гідролінію. Погортав форум,і скористався методом з вібрейками. Єдине що можу сказати-все добре,але трос вібряків страждає після такого,добре що в мене їх декілька.
Домовився з файним львівським хлопцем про малесенькі ніштяки,але він їх вже 2 дні шукає) Бермудський балкон)

Четвер, 2 квітня 

 

Ну тут було багато цікавого.Мав їхати до зварювальника,але все ж затримався в гаражі і зробив купу ніачьом. Просвердлив болт вздовж,порізав і зробив таким чином штуцери для прокачки магури,Завтра куплю масло,і прокачаю гідру.

Ще залишилось зробити: вилку,колодки-наклеїти компаунд,затягнути каретку,після приїзду фрівіла,ну і звичайно ланцюг.
А там вже буде підгонка,та налаштування.

Скоро.




 


Пятніццо, 3 квітня

Купив масло. Прокачав. Тугенько якось. Поматюкався. Написав Дімі з Херсону.Він сказав щоб я негайно зливав. Поматюкався. Злив.Коли продував гідру-напився масла.Замєчатєльно. Промив.

Продам Масло для автоматичних коробок передач. 0,95 л. 50 грн.

Суботко,4 квітня

 

Встав з ліжка..Оглянув своє творєніє. Задоволено причмокуючи губами,пішов вмився,одягнувся та вирушив на пошуки масла.

Знайшов з 5 спроби в іншому кінці міста ЛХМ+. Вивалив 200 грн.

Пішов купив болтиків в магуру на кріплення. Вже хоч щось радує.

Прокачав магуру Лхм+.Встановив,пожамкав на ручку-для новачка пайдьот.

Треба поприбирати в кімнаті.Бо матера виженуть з хати...

 

post-2120-0-67380100-1428005592_thumb.jpg

Змінено користувачем Unicycler
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name