Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Vet@l

Пользователи
  • Публікації

    148
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    12
  • Відгуки про продаж

    100%

Усі публікації користувача Vet@l

  1. Vet@l

    TIME TO ROCK. IZMIR. VITALIY SUS

    TIME TO ROCK PART 1 Встречайте мое новое видео из Турции, с большого и красивого города Измир. В моем родном городе не было камней на которих можно было бы тренироваться, поэтому я не очень техничный. А в Измире я нашел набережную с камнями, и получилась довольно неплохая тренировка. В конце видео бонус, поэтому приятного вам просмотра)
  2. Vet@l

    Vitaliy Sus Eskishehir Trial

    Всем привет.Моё второе видео в этом сезоне, из города Eskishehir.Он очень красивый, но времени на катание почти не было, и так как город плоскач, трудно было найти что-то достойное.Пару кадров все же удалось снять, поэтому приятного просмотра)
  3. Vet@l

    Vitaliy Sus Bursa Trial

    Всем Привет) Мое первое видео из Турции в этом сезоне. Начало в городе Бурса. Я долго искал .места, где можно покатать, и был очень удивлен, что в таком большом городе (2 милиона) так мало крутых мест. Также моя камера отстой, но скоро будет обновочка)
  4. Vet@l

    Short Training Odessa

    Дякую усім! Зовсім скоро перший відос з Турції, буду у кожному місті щось знімати, тому чекайте приблизно 6 нових відео)
  5. Vet@l

    Short Training Odessa

    Коротке відео з тренування, зняте за 2 години
  6. Усім привіт Нажаль через поломку ноута та відсутність часу, не вдалось вчасно змонтувати відос( Також вибачте за якісь відео, потрібна нова камера! Хороші були змагання та поїздка взагалом) Усі підсумки в кінці відео! Дивитись до кінця Приємного вам перегляду!
  7. Я також вирішив написати відгук, та висловити свою подяку організатору, хоча на форумі не сижу( До цих змагань я старанно готовився як морально (бо знав що мушу йти в еліту) так і фізично! Старався катати 3 рази в тиждень, бігав майже кожен день і старався правильно харчуватись! Також не вживав алкоголю взагалі! Перед чемпом у мене вилетіло плече але я всеодно поїхав НАЖАЛЬ... ВСе пішло по пе*ді На першій трасі я впав і далі не зміг продовжити участь у повній силі( Більшість трас я навіть не пробував пройти через травму( А на другому крузі я взагалі чуть не вмер, робив геп і в мене провернувся руль, добре що встиг виставити руки, а то знову б челюсь зламав або погнув вже існуючу пластину))))))) Моя мрія попасти до фіналу провалилась( Але мене це не зупинить! Дуже дякую Ілюхе за його роботу і за те як він поставився до організації змагань! Я був вражений Ніколи ще не бачив щоб у фіналі були таблички з іменем, це ніби дрібниця... але саме з цих дрібниць добре продуманих залежить успіх проведення змагань!!! Було круто все! Сектора, територія, навіть погоду проплатив) Він сказав що буде високо ... так воно і було! Враження виключно позитивні, навіть не беручи до уваги усі мої травми) Також я знімав влог, і за 4 дні дуже багато крутого матеріалу назнімав. І ви побачите як все було насправді, та з якими проблемами зіштовхуються тріалісти коли приїжають у велике місто і купують білет тільки в одну сторону) P.S. На рахунок Пєті Всирати може кожен ...але ви не знаєте як він бачить цю ситуацію зі своєї сторони!!! Якщо в нього байк був поломаний майже на 2 частини, але він замотав карбоном і всеодно приїхав, то в еліті, він б ту раму доламав і хз чи це б добре для нього закінчилось! Тому спочатку розбирайтесь у ситуації а потім осуджуйте! (я його також всирав поки не поговорив з ним))))
  8. Vet@l

    18+ ТРІАЛ ПАРК. ЗАГУБИВ БРАТА!!!

    Я знаю шкідливу дію алкоголю на організм, але було цікаво як воно відобразиться на показниках, та як поведе себе організм)
  9. Vet@l

    18+ ТРІАЛ ПАРК. ЗАГУБИВ БРАТА!!!

    Та ми рідко вживаєм алко))) Або після чемпа десь, або вот як на відео, бо святкували дн (все що в портфелі це не нам, ми тільки пиво ) Та й взагалі дане відео знімалось давніше трошки. Особисто я готуюсь до змагань і в першу чергу правильне харчування, біг, різні вправи і найголовніше НІ КАПЛІ АЛКО!!! Рік назад я вже проводив експеримент. Більше місяця нічого не пив і правильно харчувався. За день по 10-15 білків з'їдав, ходив у зал та сауну, також плавання. Я відчув що це має дууууже велике значення та на змаганнях було дуже легко проходити траси! А на наступні змагання я робив все навпаки, так ще й ночував в Києві на трухановому острові перед чемпом, а зранку бігав по пляжі як "спасатєлі малібу" і виганяв весь алкоголь) На чемпі чуть не вмер!
  10. Привіт усім За 2 дні привезли матеріал для площадки, та трохи її облаштували! Крім космонавта більше ніхто навіть не допоміг, ні привезти, ні закріпити( Спонсори виділили матеріал, а документ про місце був уже давно! Площадка знаходиться у самому центрі міста, біля центрального стадіону! Радість наша тривала не довго.... У перших 4 дні майже половину всього матеріалу вкрали або понищили! Також вкрали декілька великих покришок, хоча весь матеріал ми збивали і закріплювали! У нас ще є запаси піддонів які потрібно привезти, тому якщо ви завітаєте до нашого Файного міста, ми обов*язково підготуємось до вашого приїзду!!! Зняли відео на пам*ять за 2 дні тренувань. А другий день закінчився ФЕЄРИЧНО!!!! Святкували дн Космонавта, а потім я його загубив)
  11. Vet@l

    Odessa Trial vlog1

    Приємно що вам сподобалось! Далі буде тільки краще!!!
  12. Vet@l

    Odessa Trial vlog1

    Завжди хотів зняти відео зі змагань у формі влога! Щоб ті хто дивились це відео, поринули у ту атмосферу. У відео ви побачите все, що відбувається на чемпі кожного разу! Покатушки, тусовки, інтерв'ю з відомими особистостями, які діляться секретами та багато смішних моментів! Нажаль багато нюансів я почав розуміти вже під час зйомки( Тому матеріалу получлось дуууже багато. Я знаю над чим працювати і що потрібно виправити, тому строго не судіть) P.S. Знання російської мови у мене не дуже, але це було для тріалістів з інших країн, ну ви розумієте)
  13. Vet@l

    Jealousy из Харькова

    ну якщо тільки за це, то я тебе розумію) я правда тільки 2 рази пробивався на ній, але вона й справді бортується двома бортіровками з іскрами і тріском)
  14. Vet@l

    Jealousy из Харькова

    Дуже круто виглядає!!!Вітаю з обновочкою М*яско Правда є питання на рахунок задньої покри... Чому знову перейшов на трай? Чи трейл кінг не виправдав себе навіть з протекшн компаундом?
  15. Усім привіт Хочу поцікавтись на рахунок тріальної площадки на Байк Експо 2017 в м.Київ Було б круто приїхати покатати до вас І взагалі чи є у вас можливість щось таке організувати ? Міг б допомогти з установкою
  16. Vet@l

    Владислав Крат о велотриале

    Усім привіт! Хочу висловити свою думку на рахунок цієї всієї ситуації, яка зараз довкола усім відомого нам інтерв'ю з Києва) За весь час скільки я цим займаюсь, накращі емоції, спогади залишились на початках ! Колись змагання були більш душевні та цікаві! Також я полюбив цей вид спорту за те, що він нас об'єднує і в якому місті ти б не опинився, тебе завжди будуть раді бачити твої колеги) У нас немає як такої конкуренції тому ми завжди допомагаємо один одному, навіть якщо впевнені що це знизить наші шанси на перемогу!!! І на рахунок школи це взагалі окрема історія... Те, як Юра Драгонер (засновик школи по велотріалу м.Одеса) витрачає свої сили і вкладає у тих дітей свою душу, та робить усе можливе щоб вони повірили у себе, не порівняється із жодним "спортивним харчуванням"!!! Я це бачив особисто, коли Він запрошував мене на змагання у своїй школі.Я поглинув у ту атмосферу настільки, що, ще досі називаю його тренером) Велика подяка сім'ї Крата Владислава за те, що вивів цей спорт на новий рівень.Із 2014 року ми маємо офіційне право приймати участь на чемпіонатах світу та отримувати спортивні звання у нас на Україні.(Хоча наскільки я знаю то офіційно цей вид спорту в Укр з 2011р.) Також за організацію змагань у Хоролі! (Проводити 3 роки підряд Чемпіонат України на своїй площадці для тренувань не дуже чесно по відношенню до інших.Думаю усі мене підтримають!) У кожного свій шлях у житті та свої цілі, тому вибачаюсь якщо когось обідив! У багатьох словах я погоджуюсь, на рахунок харчування та підтримки збоку влади, хоча хто стукає тому відкриють! Я особисто багато часу провів під кабінетами міської ради, та, в управліннях щоб вибити зал для тренувань і місце для площадки, також є спонсори для її облаштування. Також мер міста вручив мені нагороду за вклад у розвиток цього спорту у нашому місті! Це все я веду до того, що у нас і так зараз все важко. І так як говорив Влад, що для того щоб показувати хороші результати на змаганнях Європи потрібно працювати, як над собою, так і для отримання фінансової можливості відввідати змагання та підготувати велосипед! Завжди потрібно залишатись людиною у своїй справі! Успіхів усім!!! Віталій Сус м.Тернопіль
  17. Vet@l

    My NEW Trial Bike Echo 26" Ti 2016!

    Так!Колись продавались але я вже не знайшов і довелось виточити
  18. Vet@l

    My NEW Trial Bike Echo 26" Ti 2016!

    My NEW Trialbike Echo 26" Ti 2016!!! Weight 7.150 gr Thanks all my sponsors and my friend, also Kosmonavt for help with wheel assembly) All bolts are titanium or aluminum !
  19. та да)) ну ниче)) главное участие) ещё будет то время когда будешь разрывать сектора экспертов В целом всё ок) несмотря на жалобы в категории любителей...где как казалось усложненней были места чем должны были, но тем неменее нога наш друг и союзник!! Проходили с ней :) 1й этап хорошо и показательно дал знать где чьи недостатки...в основном сходы с секторов, были из-за глупых ошибкок к сажелению :( над которыми надо будет поработать p.s: начал уже думать над видосиком...сорирую материал и планирую сценарий) p.s2:а где Ветал Сус?чего в списках нет его? Я участі не брав через травму спини Але проходив з експертами траси не напрягаючи спину ,то в кінцевому результаті набрав 10 штрафних На рахунок чемпа хотів відписати) Все було круто Траси досить цікаві були для еліти Організація на хорошому рівні Озвучка,музика,вода та кава для учксників була безкоштовною все це порадувало) Ще плюс що не було лєнточок що давало більше простору але нажаль глядачі не бачили межі траси тому постійно хтось комусь заважав Порадували хороші призи! Кубки були також оригінальними) Жаль що я не міг підготовитись до участі у змаганнях через травму спини( Але всеодно круто провів час )
  20. Пару слів про мене Хочу подякувати всім за моральну та фінансову підтримку!!!!Зараз для мене це дуже важливо,і я це ціную! В четвер зробили операцію! Впринципі все було добре але чомусь мене підключали до апарату штучного дихангя під наркозом, можливо так має бути а може і нє! Відходив також трохи важкувато аж через 4 год після операції прийшов до свідомості ( Зараз те місце дуже напухло але на щастя вже не дуже болить та немає інших ускладнень Через пару днів будуть знімати дроти на зубах Думаю до кінця вересня початок жовтня повна реабілітація) Надіюсь в жовтні знову почати катати! я не їв майже 2 тижні взагалі нічого і похудав на 7 кг тепер важу 64( Тільки сік, вода добре що зараз почав протеїн пити
  21. І так накінець то появився трохи час зайти на форум Пару слів взагальному про чемп Впринципі все пройшло доволі добре нажаль було дуууууже жарко від жари аж голова крутилась але всі зусереджувались і старались проходити траси Добре що одним з партнерів була компанія яка привезла багато води Думаю кожен побачив що йому потрібно тренувати на тренуваннях так як траси робив як на висоту так і на техніку Напевно ніхто з присутніх на чемпі не забуде "пекельну переправу" Нажаль на траси еліти не було надано стільки уваги скільки потрібно деякі елементи траси довелось тримати але як для конструкцій які не були прикріплені до землі то може бути на площі бруківка( Переможці змагань!!! Аматори: 1 Бондзюх Андрій 2 Рекрут Олександр 3 Лопушанський Юрій Експерти: 1 Гришаєв Олександр 2 Якимчук Іван 3 Максимів Андрій Еліта: 1 Крат Владислав 2 Крупкін Дмитро 3 Малюта Іван За остальними результатами пишіть в лс загальна кількість учасників була всього 19 людей( Пару фото є тут http://www.ex.ua/457374953725 Дякую всім хто приїхав і жаль що остальним не получилось Також хочу подякувати усім партнерам та спонсорам змагань завдяки їм у переможців було вдосталь призів також нагороджені кубками підписаними грамотамииз печаткою міськ ради і медалями)
  22. Vet@l

    Ternopil Cup 2015 [04.07.2015]

    І так на рахунок житла Є готель чайка Економ варіант Ціна 65грн з людини за ніч Знаходиться біля озера 5 хв їзди від центру Точні координати і фото надам пізніше Квартиру в центрі можна зняти від 150грн і вище Заходите на будь який сайт де здають в оренду і вибираєте район центр також по телефону вкажіть щоб було близько до театральної площі Є ще готель Алігатор який являється партнером наших змагань тому для учасників знижка!! Ціна від 180 грн номер на двох В ціну включено сніданок!!! Також наші тернопільські тріалісти думаю зможуть прийняти до себе когось
  23. Vet@l

    Ternopil Cup 2015 [04.07.2015]

    Да в четвер дам всю інформацію за житло готелі!

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name