Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Таблиця лідерів

  1. Saviola

    Saviola

    Админы


    • Бали

      3

    • Публікації

      4 196


  2. Черныш Влад

    Черныш Влад

    Пользователи


    • Бали

      2

    • Публікації

      458


  3. LIS

    LIS

    Пользователи


    • Бали

      1

    • Публікації

      2 579


  4. Jan

    Jan

    Пользователи


    • Бали

      1

    • Публікації

      298


Популярні публікації

З'являються публікації з найбільшою репутацією на 01.08.18 у всіх областях

  1. Уже давно появилось желание свести в единую табличку результаты украинских соревнований за последние годы. Очень круто было бы составить подобную таблицу прямо от истоков, начиная с первых Хортиц, году эдак в 2002. Хотя бы для элиты, но еще лучше для всех категорий, чтобы наглядно отследить развитие каждого индивидуума (ну или просиживание в одной категории из года в год ). Хронологическая летопись триала в Украине) Наверное, такая затея малореальна, приличная часть информации о результатах, и вообще о факте проведения того или иного чемпа, канула в небытие :( Нужен скучающий маньяк, готовый лопатить древние темы форумов, кэш гугла и опрашивать еще живых участников тех давних событий) В данной доке приведены только призовые места всех “официальных” соревнований, т.е. ежегодно вносимых в общий календарь Федерации велоспорта Украины. И только для категории элиты. Опять же, если у кого есть желание сделать подобное для экспертов/юниоров, вэлкам, думаю, эта инфа вполне доступна. Велотрiал, рейтинг 2011-2023рр..xlsx
    2 бали
  2. А магическое считается ? Я тут часто одним артефактом пользуюсь. Еще знаю что некоторый товарищи прибегают к темной магии.
    1 бал
  3. Так, тому що різниця між хлопцем що займається тріалом хоча б років 5 і просто хлопцем велосипедистом колосальна. Діти дивляться на стрибки вище метра, стойку на задньому, і бачать якийсь недосяжний рівень. Ну і так само звичайний хлопець на горніку, в нормальному тріалпарку не може практично нічого спробувати, доступного для його рівня. І я думаю, для варіантів коли в побудові парку допомагає влада, то варто розробляти щось таке, що зацікавить дітей велосипедистів. Дуже великий стимул, як на мене, коли хлопець може приїхати на площадку, і навіть на горніку вже щось пробувати, тренуватися там, і відчувати прогрес, що потім може пробудити інтерес розвиватися далі, купити тріальний байк і стати тріалістом. Якщо покриття бетон чи асфальт, то навколо можна намалювати щось типу траси з поворотами, їздою між стовбчиками, пологими заїздами і спусками, пірамідками, качельками, мінімальними перешкодами. Хоча це все ближче до велотуризму, але це те що діти можуть спробувати, і відчути що вони вже щось уміють) А далі вже низькі перешкоди типу лежачої шпали чи двух, 2-3 піддони, сильно вкопана покришка, меньш пологі пірамідки, мінімальні каталова. Перешкоди на які можна заїхати не вміючи стрибати на задньому, але на які вже треба вміти видьоргувати переднє і заднє.
    1 бал

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name