Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

RSA

Пользователи
  • Публікації

    1 219
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    44
  • Відгуки про продаж

    100%

Востаннє RSA виграв 21 червня 2020

Публікації RSA були найпопулярнішими!

1 підписник

Про RSA

  • День народження 06.12.91

Старые поля

  • Первый кик
    12 oct 2010
  • Клуб
    20"
  • Байк
    brakeless korch

Контакты

  • Сайт
    http://vkontakte.ru/id29672771
  • ICQ
    394 237 307
  • Skype
    RoboticSynteticAndroid

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Желтые Воды/ Тернополь
  • Интересы
    http://rsa91.deviantart.com/
    https://twitter.com/Lef_RSA

Відвідувачі профілю

19 500 переглядів профілю

Досягнення RSA

Кадет

Кадет (3/6)

762

Репутація

1

Відповіді спільноти

  1. RSA

    Spring 2019 Unicycle Video

    Шось мало активності на форумі... Всім тріал, посони!
  2. RSA

    Поиск спиц, ротора

    titanium spokes А колір такий називають Oil slick.
  3. RSA

    Project Ü

    Кароооч тут апдейт стався. Сетап з першого поста не злетів. І не із-за епоксидки а того шо вал г-но. Зроблений з сирого металу, почав гнутись після пари каток... На початку року я з деяких детальок з цього юніка зібрав найнера- штука крута, но довольно специфічна (+ сідушка QU-AX Luxus ніфіга не luxus) но то вже таке. Но все-таки хочеться треалу і трючків, то зібрав по дешману тріальну тачку. Значить компліт: Рама: TCM, 2005 року, під 40мм підшипники Втулка: Nimbus ІГІЛ Хаб з 42мм промами. Обід: Weinmann DH39 (майже копія старого Урбана, лол) Шатуни: QU-AX 145мм Педалі: Wellgo plastic (на морозі пластик ужимається сильніше стальної оськи і вони починають люфтіти чуточку) Спиці:Дешман. Половина серебристих по 1грн, половина чорних по 2.50 (напівмажор) Підсиділка: Schwinn 350мм. (з крутими дирками під Швінський зажим- тупо болт в рамі) Сідушка:Impact Naomi (прусь від неї. В рази зручіше ЛЮКСУСА і основа жорсткіша.) Покришка: Schwalbe Jumpin Jack 2.25 (по факту ширина 62мм) Камера:CST Фліпер: гідроізоляція для басейнів. Для чого різні спиці: Нормальних фоточок екшона ше нема, я карявка, потім якось будуть. І відоси тоже то поки так:
  4. RSA

    Because.

    Ох лул. жесть. Дивлюсь я на то все і ше більше люблю хромольки) Може юнік знов?))
  5. Скиньте мемасік Трай_олл, де бухло і все оте остальне

  6. RSA

    Unicycle World Championships

    Каєф.
  7. RSA

    Триал-комиксы

    Киньте мемасік ТРАЙ_ОЛЛ десь тут був в темі но багато ссилок давно вмерло.
  8. Була така штука на Кріпікравлері і Есно Урбані19". Вирішується згинанням корда плоскогубцями через деяку відстань . Но не сильно, шоб не пошкодити сам корд. Буває інколи. Наскільки я зрозумів корд чуточку довший ніж має бути. Зустрічалось ше на деяких 20" покрах, но не можу сказати яких. А кріпікравлери робляться +-тапок. Бо перший, який я брав на мода був норм а з другим ото така фігня.
  9. RSA

    Project Ü

    Ну глянем як воно буде. Епоксидку я юзаю не перший раз і знаю наскільки вона ядрьона штука. + тут промазана вся ширина втулки. А взагалі думав парочку болтів вкрутити, да.
  10. RSA

    Project Ü

    Кілька років тому достав я нового дешевого юніка, но за пару місяців ракокатачки скрутив стокову втулку в трубочку, то закинув все. Тепер пересадив то все на бемовську систему. Давно уже місцевий токар зробив довший вал, а на днях найшов тіпа з фрезером, який зміг просвердлити шатун і зробити трубки під педалі, то ВНЕЗАПНО зміг зібрати штуковину. Інші детальки- всяке барахло, яке лишилось після апгрейдів бемчика, включаючи обід Alexroms Supra B- Важкий но неубиваємий, якась стара покра Стерео Байкс і майже мертві підшипники з Мід каретки. Такий собі бомж сетап. Корпус базарної передньої втулки вклеїв на епоксидку. Пара фоток на вулиці: Спішив катнуть, навіть болти не окультурив В сідушку вставив бустер, бо дуже гнулась, і зрізав половину висоти поролону. Фотки влом шукати бо то було давно... І трохи екшону, знятого за віпгодинки.
  11. где-то тут есть мой байкчек, можешь поискать глянуть как там спицы набраны были если не влом. Кстати пара торчаших витков резьбы с ниппеля- пофиг.
  12. Когдат собирал себе колеса на мода на таких несимметричных втулках. На базарных спицах. Обода были Есно Урбаны но то не суть. На переднем катке использовал кажись 185мм спицы. Слева 3 креста справа-2. Перегибы спиц для 20" колес это норма. на 19 еще больше. бггг Задний каток собирал так же только на обе стороны у меня пошли 170мм или 175, не помню точно. На счет натяга хз, не парился сильно по этому, за 2 года катания выбил только 2 спицы на заднем бо деревяшка и дисковый тормоз а потом и фланец отпал у задней втулки бо деревяшка+дицк+вываленные дырки в фланце ("§$ные жЫ)
  13. RSA

    Подбор байка под рост

    Колеса по желанию. Прост яб брал не самый конский вынос. Кстати если чо у меня есть модовская рама на продажу, короткая версия кажись.
  14. RSA

    Trials - Rory Hooper Onsometoast 2016

    Блин только что на ютубчике нашел, хотел тему запилить. Действительно годный видос. Нескучный такой.
  15. RSA

    Antitron 4.25 / Autumn Dreams

    Старенький видосик слуги Сотоны. Некоторые нарезки из другого видоса, но судя по всему он его потер. В общем стильно.

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name