Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Рівненський тріал на Сфера-ТВ і 5канал


ENDORFIN
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Статті - короткі описи відео сюжетів про рівненський велотріал. Сюжети підготували на Сфера-ТВ (Рівне), транслювались там же та на 5 каналі !

Приємно,що приділяли увагу та відвідали чемпіонат!

 

news1689.jpg

 

Десятого вересня в районі Радіозаводу відбудеться Відкритий чемпіонат з екстремального велосипедного виду спорту – велотріалу. У Рівному він став популярним не так давно, проте вже має своїх спортсменів, рекорди та здобутки.

 

Велотріал як вид спорту почав розвиватися на початку 80-х років у Франції, Іспанії, Англії. У Рівному він не так давно. Загалом у місті таким екстрімом займаються більше двадцяти чоловік.

 

Ян Соколовський присвятив велотріалу 8 років. За його плечима участь у різноманітних всеукраїнських та російських змаганнях. Нещодавно спортсмен спробував свої сили на міжнародному чемпіонаті у Швейцарії. Хлопець пригадав, що в останній день змагань лив дощ, який ускладнив виступи учасників.

 

Ян Соколовський, тріаліст:

 

було дуже складно. Це був мій дебют. Зі мною їздив ще хлопець із Харкова. Він найсильніший в Україні, проте зайняв 29 позицію, а я 32. Ми нервували, адже там були учасники дуже високого рівня.

 

Найголовніше у цьому виді спорту – здолати перешкоди не торкаючись частинами тіла та велосипеда до каміння, дисків, колод, які лежать на шляху. Юнаки розповіли, що травм під час цих небезпек уникнути важко.

 

Ігор Дячук, тріаліст:

 

якщо починаєш займатися цим видом спорту потрібно мати хороший шолом, наколінники і налокітники. Цей вид спорту дуже травматичний. Бувало таке, що і руки зашивали.

 

Ірина Мороз, журналіст:

 

перешкоди у велотріалі бувають різні, як штучні, так і природні. Зараз перешкодою велосипедистів стане жива людина. Увага! Небезпечний трюк.

 

Зазвичай деталі до свого велосипеда спортсмени збирають самі. Найголовніше –відсутність сидіння, широкий руль та надійні гальма. Ціна такого залізного друга може коливатися від трьох тисяч гривень для початківців та від восьми тисяч і більше для професіоналів.

 

Вже 10 вересня спортсмени зі всієї України покажуть свій професіоналізм під час Відкритого чемпіонату з велотріалу у Рівному. Тож всі, кому не вистачає екстріму у житті, зможуть підтримати рівненських спортсменів у День фізичної культури і спорту.

Джерело - Сфера-ТВ

ВІДЕО: http://www.dailymoti...us_110908-trial

 

news1726.jpgx_2709ac9c.jpg

 

У Рівному відбувся щорічний відкритий чемпіонат України з велотріалу. Десятого вересня на території району Радіозаводу тридцять представників із східних та західних куточків нашої держави зібралися, щоб поборотися за ім’я кращого тріаліста.

 

Тернопіль, Львів, Запоріжжя, Одеса, Полтава, Луцьк - представники цих міст приїхали до Рівного, щоб спробувати свої сили на відкритому чемпіонаті України з велотріалу. Учасників розділили на 4 групи – "еліта", "експерти", "юніори" та "любителі". Цього разу місцем проведення змагань стали розвалини поблизу району Радіозаводу.

 

Олександр Старжинський, тріаліст:

 

це місце ми вибрали через те, що тут досить багато перешкод. Тут розвалені плити, будівлі, камені.

 

Найголовніше у цьому виді спорту – здолати перешкоди не торкаючись частинами тіла та велосипеда до них. Техніку безпеки забезпечило захисне обладнання – шоломи, тощо. В разі нещасного випадку на змаганнях чергувала швидка.

 

Екстремальних тріалістів нашого міста об’єднує Рівненська обласна громадська організація "Ровер", функціонує вона завдяки ініціативі учасників.

 

Олексій Вєтров, голова Рівненської обласної громадської організації "Ровер":

 

в нашому місті велотріал розвинений. Є декілька рейдерів, які катаються давно. За рахунок цих спортсменів тримається високий рівень велотріалу.

 

Переможцями чемпіонату стали гості з інших міст України. В категорії "любителі" першість посів Біленко Руслан з Черкас, "юніором" став Талан Дмитро з Енергодару, в категорії "експерти" - Серій Гороненко з Одеси. В "еліті" перемогу здобув Ілля Рева з Полтави. До речі, за першість юнак заплатив пораненням ноги. Рівняни у змаганнях стали другими. Переможці отримали грамоти, медалі та новенькі запчастини до своїх велосипедів.

Джерело - Сфера ТВ

ВІДЕО: http://www.dailymoti...rom=embediframe

_______________________________________________________________________

Також відео з одної із акцій "Здорова Субота", ду були присутні тріалісти:

 

  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Юникам тоже почёт и зачёт ) Где пару слов от однколёсного Вовки? ;) ))

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Во, Малюту увидел :Koshechka_08:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Во, Малюту увидел :Koshechka_08:

а мене з Яном не помітив? (

 

=))))

+ фото з того чемпіонату,хто забув:

http://velotrial.com...0%BE%E2%84%962/

 

ну необижайся, конечно увидел, просто я малюту вообще редко где вижу, а вас часто :friends::victory:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
 Поділитись

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name