Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Олександр Фомін

Пользователи
  • Публікації

    144
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3
  • Відгуки про продаж

    100%

Усі публікації користувача Олександр Фомін

  1. Так, Андрія знаю особисто. Неодноразово приїздив в Рівне на чемпіонати, РівнеDays, та і просто погуляти. Бажаю, якомога швидше одужатати, боротися з недугою. Давайте підтримаємо хлопця, хто чим може.
  2. ПриватБанк випадково видалив мене із бази клієнтів. о_О

    1. kulka

      kulka

      а мені тиждень назад нарахував 1100 грн, потім зняв усі мої гроші, потім закинув 0,99 копійок і залишив... взагалі я звик що з ним щось не так завжди))

    2. Pochinix

      Pochinix

      если б меня так альфа банк забыл с моим кредитом)))

  3. із залізничного вокзалу можна добратися тролейбусами №3 "Мототрек — Залізничний вокзал" та №8 "Залізничний вокзал — Мікрорайон Північний" Потрібно виходити на зупинці "Покровський" (наступна зупинка після "Центральний Універмаг Міста"), і спуститись по вулиці Князя Володимира до Палацу дітей та молоді.
  4. Олександр Фомін

    забугорные сайты

    Якщо, замовляти запчастини із ібея США, пропоную відправляти на склад в Каліфорнії. Привілеї: Зберігання на складі до 3 місяців. Об'єднання посилок і відправлення в Україну однією коробкою.
  5. Олександр Фомін

    Сколько вам лет?

    23 роки та 9 місяців
  6. Простіше заробити гарну репутацію, ніж втратити погану.

  7. Я нікого не забув. Я просто спостерігаю, хто мене пам'ятає.

  8. Привіт, і чим же тебе образила доставка? Доставка 23.47 це саме норм.
  9. Ця дорожньо-транспортна пригода сталась на дорозі Київ – Чоп поблизу Дубно. Вантажівки «Ман», якою керував 37-річний серб, рухалась в напрямку Києва. Попереду їхав велосипедист, який зненацька став повертати ліворуч, - повідомили в обласному відділі ДАІ. Водій вантажівки намагався уникнути наїзду, але зробити цього не вдалося. Від удару велосипедиста відкинуло на кілька метрів. Карета швидкої допомоги забрала 13-річного дубенчанина Леоніда до лікарні, де його одразу ж госпіталізували у відділення реанімації. Медики виявили у хлопця закритий перелом верхньої третини лівого стегна та забійні рани обличчя. Тим часом працівники ДАІ нагадують велосипедистам, що вони також повноцінні учасники дорожнього руху і мусять дотримуватись правил дорожньої грамоти. Рівне1
  10. Короткометражка про екстремальні та сучасні захоплення Домашня робота, знята на Фестиваль "Золота осінь Славутича" Телестудія "ЮНЬ" під керівництвом Богдани Юсипович. (1 місце!) Автори сюжету: Мещерякова Тетяна, Лопушин Марина Оператор: Борщевський Олег Монтаж: Войтенко Оксана "ЮНЬ",2011 Тріал присутній)
  11. Фото з чемпіонату можна переглянути тут Ще раз дякуємо тим хто приймав активну участь в житті чемпіонату.
  12. Олександр Фомін

    Sergii Patola_vid_7

    Хм, навіть скажу, що непогано. Музика подобалась і твій рівень
  13. Відео Старжинського Сані [ENDORFIN] із змагань Хортиця 2011 29.04.2011 тренування перед Хортицею в Генічеську Демонстраційний ролик майбутнього відеозвіту
  14. Олександр Фомін

    катнули....

    Ха, прикольні фото
  15. Всім дякую за привітання.
  16. Незачто Сань, Чесно кажучи я щасливий, що ти ПЕРЕМОЖЕЦЬ. P.S. Щойно прийшов з весілля двоюрідної сестри, побіг читати конспект з Ветиринарної медицини. Сьогодні екзамен і курсак здавать.
  17. 13 листопада закінчився конкурс талантів "Зірка Турбіни", який проводив розважальний центр Турбіна-Рівне. За перегонами, щоб стати офіційним резидентом розважального центру Турбіна змагалось багато учасників. Але до фінішу дійшли найсильніші, найталановитіші, найекстремальніші, а саме: Старжинський Олександр (ЕНДОРФІН) Дівчина з чарівними вокальними даними Вікторія DJ проект Mad Radiogram (Юра і Дмитро) Отож, вітаємо переможців!
  18. Посилання для завантаження відео

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name