Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Vitalay

Пользователи
  • Публікації

    47
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Відгуки про продаж

    100%

8 підписників

Про Vitalay

Старые поля

  • Первый кик
    2010
  • Байк
    Bionic B1

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Львов

Контакты

  • Skype
    bigdologan

Досягнення Vitalay

Прикатываюсь

Прикатываюсь (1/6)

17

Репутація

  1. Всім дуже вдячний ....тему можна закрити..
  2. Привіт всім.... мене цікавить як розібрати фрівіл ехо тр?(вперше розбираю, взагалі!) він в мене стоїть вже 2роки.... я вже ,навіть, керн зламав...а локрінг стоїть далі, як вкопаний....(( як його зняти??!!підскажіть будь-ласка!
  3. Vitalay

    ПОказалоСЬ?

    http://euroosvita.info/vnz-partneri/universitet-informatiki-v-m-lodz-61-11 Університет Інформатики в м. Лодзь Wyższa Szkoła Informatyki w Łodzi – WSInf Університет Інформатики є найбільшим навчальним закладом інформаційного напрямку в Лодзькому і Куявсько-Поморському регіонах. Діє з 1997року. У ВНЗ та гуртожитках кожен студент має доступ до безкоштовних Інтернет-послуг. У кампусі діє спортивно-відновлювальний центр "Анжеліка", що включає: басейн з гіркою, джакузі, сауни, зал для фітнесу, тренажерний і спортивний зали. Спорт у WSInf: баскетбол, футбол, плавання, волейбол, біг по пересічній місцевості, веслування, фут зал, дзюдо, тріал, баскетбол, легка атлетика, гірськолижний спорт, плавання, волейбол жіночий, баскетбол чоловічий, пляжний волейбол, шахи, сноубординг, силове триборство, альпінізм, скелелазіння. Офіційний Веб-сайт: www.wsinf.edu.pl Балаврат напрямки Педагогіка Фізичне виховання Фізіотерапія Косметологія Управління Художня комп'ютерна графіка Внутрішня архітектура Магістратура напрямки Інформатика Педагогіка .....ування, фут зал, дзюдо, ТРІАЛ, баскет....... ПОбачилось чи я чогось незнаю?))
  4. Vitalay

    MTBFreeride

    Гра на двіжку Uniti займае приблизно 200мб... прікольна..подумав звязяна з байком ,то хай вона тут також побувае) http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4461950 це ссилка на безкоштовне скачування фото геймплея там : приємної вам гри)
  5. Vitalay

    Які бачки кращі? (Дінгура)

    Дякую всім) допомогли)
  6. Мене цікавить бачки якої моделі кращі? (старої денгури чи нової)
  7. Мені треба порада на рахунок штоку . Тому що я зараз буду робити продовження до нього ,а на скільки не знаю( Порадьте будь ласка з 14,5 до якого шток робити ???
  8. Привіт всім! слухайте в мене така ситуація я ніде не можу знайти токара ((( Чи не міг би хтось в себе зробити і відіслати мені ! просто мені позаріз треба я заплачу як шо-шо! Будь ласка!!!
  9. Я просто хочу дізнатись який сайт кращий???
  10. я так собі хочю зробити ! Бачу що ідея непогана!!!
  11. вибачте будьласка!!! але в російській мові не шпарю тому так погано написано було!!! Але нащо зразу стільки мінусів ставити!!!
  12. Що ви думаете про раму Bionic B1? як вона показуе себе в тріали??? І що ви думаете про зварку на цілій рамі???

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name