Перейти до публікації
×
×
  • Створити...

Таблиця лідерів

  1. Vet@l

    Vet@l

    Пользователи


    • Бали

      3

    • Публікації

      148


  2. Susan1n

    Susan1n

    Пользователи


    • Бали

      1

    • Публікації

      159


  3. Bash

    Bash

    Пользователи


    • Бали

      1

    • Публікації

      75


  4. Zadroter

    Zadroter

    Пользователи


    • Бали

      1

    • Публікації

      391


Популярні публікації

З'являються публікації з найбільшою репутацією на 30.06.17 у всіх областях

  1. Я також вирішив написати відгук, та висловити свою подяку організатору, хоча на форумі не сижу( До цих змагань я старанно готовився як морально (бо знав що мушу йти в еліту) так і фізично! Старався катати 3 рази в тиждень, бігав майже кожен день і старався правильно харчуватись! Також не вживав алкоголю взагалі! Перед чемпом у мене вилетіло плече але я всеодно поїхав НАЖАЛЬ... ВСе пішло по пе*ді На першій трасі я впав і далі не зміг продовжити участь у повній силі( Більшість трас я навіть не пробував пройти через травму( А на другому крузі я взагалі чуть не вмер, робив геп і в мене провернувся руль, добре що встиг виставити руки, а то знову б челюсь зламав або погнув вже існуючу пластину))))))) Моя мрія попасти до фіналу провалилась( Але мене це не зупинить! Дуже дякую Ілюхе за його роботу і за те як він поставився до організації змагань! Я був вражений Ніколи ще не бачив щоб у фіналі були таблички з іменем, це ніби дрібниця... але саме з цих дрібниць добре продуманих залежить успіх проведення змагань!!! Було круто все! Сектора, територія, навіть погоду проплатив) Він сказав що буде високо ... так воно і було! Враження виключно позитивні, навіть не беручи до уваги усі мої травми) Також я знімав влог, і за 4 дні дуже багато крутого матеріалу назнімав. І ви побачите як все було насправді, та з якими проблемами зіштовхуються тріалісти коли приїжають у велике місто і купують білет тільки в одну сторону) P.S. На рахунок Пєті Всирати може кожен ...але ви не знаєте як він бачить цю ситуацію зі своєї сторони!!! Якщо в нього байк був поломаний майже на 2 частини, але він замотав карбоном і всеодно приїхав, то в еліті, він б ту раму доламав і хз чи це б добре для нього закінчилось! Тому спочатку розбирайтесь у ситуації а потім осуджуйте! (я його також всирав поки не поговорив з ним))))
    3 бали
  2. Пару стоп-кадрів з майбутнього відео про наш Кубок в Броварах !)Як бачите, ніби здається що це фото ;)2 години чистого тріалу назнімали ! Зараз оператор почав сортувати кадри ) Сказав по можливості маленько промо зробить, так що очікуєм ;)
    1 бал
  3. Соревы збс,спасибо Илье и всем кто посодействовал в проведении ! Триал жив,атмосфера что надо,вдохновился снова катать) Давно не был на чемпах,порадовали новые ребята в элите,уровень растет! Критика была со стороны моей вилки,походу ей что-то не понравилось в тот день))
    1 бал
  4. Так его же тоже тогда не было)) Так что хай живет)) Судя по отзывам Чемп был на Ура. Хотелось бы побывать но не получилось) Хотелось бы что организаторы других Чемпов взяли данный Чемп как "эталон" по организации и разнообразтя трасс.
    1 бал
  5. 1 бал
  6. От себя, как одного из участников, хочу лично поблагодарить Илью за проделанную работу. Это самый крутые соревнования в которых я за 10 лет принимал участие, и в это же время - самые провальные для меня. Относительно себя ничего писать не буду - я понял над чем работать и куда двигаться... Относительно организации - у меня остались лишь позитивные впечатления. Сложность секторов впервые за 2 года моего пребывания в експертах была на таком уровне, который заставляет тебя рости выше. Личные пожелания - не всегда последними воротами ставить какое-то пулялово так как иногда не хватает банально сил что бы запрыгнуть на что-то высокое. К части судейства претензий никаких нету. Ребята знают толк в триале и спасибо им отдельное за пожелания и вердикты в конце каждого сектора. Соревнованиям в Броварах быть! Обязательно приеду ещё и очень надеюсь что в дальнейшем Илья, ты закрепишь за собой этап и будешь радовать нас таким достойным уровнем!
    1 бал
  7. класс! не плохой видос! атмосферный) захотелось прям туда...
    1 бал

Общий чат

Общий чат

Please enter your display name